CostaRicavogels

De diversiteit van vogels. Zie jij het ook, die schoonheid?

Altijd als ik over Costa Rica praat word ik overspoeld door een heerlijk verliefdheidsgevoel. Die vrijheid van de vogels. Het was zo genieten die reis, ik kan het iedereen aanbevelen! Zelfs de planten in mijn tuin geven me nu een gevoel van vrijheid. Haha.

De diversiteit van vogels

Ik moest tijdens dat blogje ook denken aan vogelaren [mensen die zich uit liefhebberij bezighouden met het observeren van vogels]. Dat vond ik altijd zoiets sufs. Mijn opa wist alles van deze vliegende rakkers, dat vond ik dan wel weer cool. Zelf kan ik op het kantje af een fuut van een eend onderscheiden. Maar op onze reis kwamen we zoveel vogels tegen. En ineens keek ik er anders tegen aan. Ze zijn zo divers. We hebben heel veel foto’s gemaakt. En als je goed kijkt, zie je zoveel moois. Zie jij het ook?

CostaRicavogels

Misschien tijd om een toffe vogelgids aan te schaffen 😉 Hou jij van vogeltjes? En, zit er nog een favoriet vogeltje tussen? Ga verder naar zie jij het ook: “Je tuin in de regen”.

Post Author: Lori

6 reacties op “De diversiteit van vogels. Zie jij het ook, die schoonheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.