wasbare luier van TotsBots

Winactie gesloten: een superfijne 2in1 wasbare luier van TotsBots (verjaardag winweek)*

Sinds ik tweedelige wasbare luiers heb gebruikt, ben ik helemaal om! Het lijkt meer werkt om twee broekjes aan te doen, maar de absorptie is zo veel beter. Deze 2-in-1 wasbare luier van TotsBots is helemaal super. Hij wordt vooral gebruikt als nachtluier. Van de lieve dames van Kaatje Katoen mag ik vandaag dit prachtige tweedelige systeem weggeven! Lees gauw meer.

De wasbare missie van Kaatje Katoen

De webshop Kaatje Katoen staat boordevol leuke wasbare luiers en handige info. Ze willen het begrip “wasbare luiers” groot maken in Nederland. Ook maken ze zich sterk voor het verminderen van afval.

Download hun coole app “Kaatje helpt”. Voor elk wasbare luierprobleem, hebben zij een oplossing!

Deze heb ik natuurlijk gelijk geïnstalleerd. En ik kan je zeggen dat het zeker helpt als je tegen een probleem aanloopt zoals lekken, stinkende luiers of moeilijke vlekken.

De snap-in-one én tweedelige wasbare luier van TotsBots

TotsBots maakt verschillende soorten wasbare luiers. De overeenkomst? Het zijn echt kwalitatieve broekjes! Het PeeNut Wrap systeem dat je vandaag kunt winnen is een tweedelige luier. Maar voor overdag kun je er ook een handige snap-in-one van maken!

Tweedelige luier: De PeeNut Wrap (het overbroekje) is samen met de Bamboozle Stretch (de absorberende luier) perfect voor ’s nachts.

Snap-in-one luier: In de PeeNut Wrap kun je handige boosters klikken. Zo heb je voor overdag een gemakkelijk ééndelig systeem.

wasbare luier van TotsBots

Win: een Bamboozle Stretch + Peenut Wrap van TotsBots

Handig? Leuk? Benieuwd?! Doe nu mee met deze winactie voor een TotsBots Bamboozle Stretch (maat 2: 4-16 kg) + het overbroekje de TotsBots PeeNut Wrap (maat 2: 4-16 kg). De kleur van het binnenbroekje is ecru en de kleur of dessin van het buitenbroekje mag je zelf kiezen.

Wat moet je doen om deze wasbare luier te winnen? Simpel! Laat een leuk berichtje achter onder dit bericht.

Meedoen kan tussen 12 en 21 april 2017. Op 22 april 2017 maak ik alle winnaars van de winweek bekend! Gebruik een geldig e-mailadres, zodat ik je kan mailen. Reageer binnen 5 dagen, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Wat mag je doen? Like de Facebook van Kaatje Katoen voor allerlei leuke en handige informatie over wasbare luiers. Gun je mij een groter bereik op Facebook, zodat ik vaker dit soort winacties kan organiseren? Like dan mijn eigen Facebook pagina Mama’s Jungle.

LEESTIP: vanaf morgen 20 april begint mijn wasbare luier special! Elke week leg ik je alles uit over wasbare luiers. Ik tip je de leukste webshops én je kunt toffe luiers winnen. Stay tuned…

Veel succes lieve lezers. Jullie verdienen het!

Post Author: Lori

109 reacties op “Winactie gesloten: een superfijne 2in1 wasbare luier van TotsBots (verjaardag winweek)*

  […] meer dan 100 reacties heeft Anita Dokter de wasbare luier van Totsbots van Kaatje Katoen gewonnen! Zo kun je hopelijk ’s nachts óók wasbaar luieren en hoef je […]

  Jenny Kramer

  (21 april, 2017 - 5:37 PM)

  Wat een mooie actie! We doen graag mee! Onze dochter krijgt al de bamboozle stretch en de preenut wrap om haar kontje en haar bevalt het prima. Papa was in het begin wat sceptisch maar is nu ook om. Wassen is ook zo gepiept. Drogen aan de lijn duurt wel een dag bij de bamboozle maar juist daarom is deze zo geschikt voor de nacht. Wij zijn fan en kunnen nog wat broekjes gebruiken😍

  Randy

  (21 april, 2017 - 4:06 PM)

  Wat een mooie winactie.
  Mijn vriendin is begonnen aan wasbare luiers voor onze kleine meid (strikluiers voornamelijk).
  Ik zie dat gevouw en gestrik niet zo zitten… daarom zou deze luier ideaal zijn.
  Kan ik haar ook meer helpen door luiers te verschonen 🙂

  Nancy Spijkstra

  (21 april, 2017 - 1:52 AM)

  Wij zijn fan van wasbare luiers! Helaas momenteel na een goede nacht slapen vaak doorgelekt. Graag zou ik deze luier willen winnen vanwege de goede absorptie en hoop ik dat het bij ons de nachten door gaat helpen!!!

  Nancy Spijkstra

  (21 april, 2017 - 1:51 AM)

  Wij zijn fan van wasbare luiers! Helaas momenteel na een go de nacht slapen vaak doorgelekt. Graag zou ik deze luier willen winnen vanwege de goede absorptie en hoop ik dat het bij ons de nachten door gaat helpen!!!

  Salad

  (21 april, 2017 - 12:52 AM)

  Al veel gemengde reacties gehoord over Totsbots, benieuwd of deze luier ons toch kan overhalen om te starten met wasbaar. Ik hoop alvast dat ik hem win.

  Evi Huys

  (21 april, 2017 - 12:49 AM)

  Leuk te lezen dat je er verdere informatie over gaat geven (heb je blog er over gelezen ondertussen), daar bereik je weer wat extra mensen mee die hopelijk het gaan proberen.
  Ik doe alvast graag mee met de winactie.

  Goele H

  (21 april, 2017 - 12:47 AM)

  Wat een geweldige actie! En leuk te zien dat je er zoveel mensen mee bereikt, iedere persoon die enthousiast wordt over wasbaar en overstapt, is weer een beetje planeet gered 🙂

  Mariska

  (20 april, 2017 - 11:52 PM)

  Geweldig! Kijk erg uit naar je verhalen van de komende weken, wij tellen af naar de geboorte van ons tweede meisje en zullen dan ook gelijk aan ons wasbare luier avontuur beginnen. De luier winnen zou dus wel echt super zijn!

  Henriek

  (20 april, 2017 - 9:37 PM)

  Ja, mooi dat er zoveel aandacht voor is! Wij gebruiken 1,5 jaar wasbare luiers en merken steeds meer (voorzichtige) interesse van mensen om ons heen. Keep up the good work! En ja, we vinden het ook leuk om nog een nieuwe luier te winnen. Maar het is nog mooier als nieuwe ouders er kennis mee kunnen maken!

  Groentje

  (20 april, 2017 - 8:42 PM)

  Gaaf zeg, zo’n winactie! Ik doe graag mee, ben vooral benieuwd of dit overbroekje mijn favoriet Flip-met-klittenband (niet meer nieuw te koop) benadert 😉

  jacqueline Kapiteijn

  (20 april, 2017 - 8:31 PM)

  Geweldige actie!
  wij gaan binnenkort aan ons wwasbare luieravontuur beginnen. Onze dochter draagt nu nog wegwerp en zodra deze op zijn gaan wij over op wasbaar.
  Binnenkort gaan we naar een demo van Kaatje Katoen in Alkmaar en dan hoop ik al een stuk wijzer te zijn.

  Inez

  (20 april, 2017 - 7:55 PM)

  Wauw, wat een mooie win actie! Dit zou super zijn voor ons. We zijn echt net begonnen met wasbaar luieren. We hebben nu pockets en ben er nog niet helemaal tevreden over. Graag zou ik deze willen winnen om te kijken of dit ons beter bevalt 😍

  Wieke

  (20 april, 2017 - 7:34 PM)

  Ik waag graag een kansje! Ik zou er graag nog een paar Tottsbots bij willen, met 3 Peenut luiers is het toch wel vaak wassen. Sinds twee weken zijn we over op wasbare luiers! Bij iedere luier die ik weggooide begon het me meer tegen te staan. Vanaf nu leveren we op deze manier onze kleine bijdrage aan het verminderen van de afvalberg. En dat voelt goed! De mooie designs van Tots bots maken het nog eens extra aantrekkelijk!

  Tabea van Eeden Petersman

  (20 april, 2017 - 7:09 PM)

  Onze zoon is 5,5 maanden en wij zijn van plan om september naar Centraal Azië te verhuizen! Ik hou van de natuur en vind het vervelend om zo veel afval te produceren met gewone luiers. Als ik er aan denk dat in Centraal Azië het afval niet milieu vriendelijk word verbrand vind ik het nog veel vervelender!!! Daarom wil ik graag deze luiers proberen 🙂

  Maaike

  (20 april, 2017 - 7:09 PM)

  Jaaa!!!! Supergraag!!! Ik gebruik aasbare luiers voor de kleine spruit. Deze nachtluier probeer ik heel graag ook uit. Leuke actie

  Madelon

  (20 april, 2017 - 4:04 PM)

  Wij willen heel graag deze luier uitproberen met onze dochter van 8 maanden. Het kdv reageerde positief op de vraag of ze ook wasbaar bij haar willen verschonen dus dat is super.

  Liesbeth Joris

  (20 april, 2017 - 1:40 PM)

  Deze wil ik nog wel eens uittesten bij mijn dochter! Lijkt me een degelijke luier …

  Liesbeth

  (20 april, 2017 - 1:24 PM)

  Binnenkort wordt ons eerste kleintje geboren en na al deze berichtjes begin ik toch wel nieuwsgierig te worden. Ik doe dus graag mee aan de winactie!

  Mien Vanherck

  (20 april, 2017 - 12:07 PM)

  Ons tweede kindje is bijna daar. We kunnen dus zeker nog een extra luier gebruiken aangezien onze zoon ook nog steeds voltijds rondloopt met wasbare luiers..

  Roxanne Verkaik

  (20 april, 2017 - 11:42 AM)

  Een bamboozle zit nog niet in mijn collectie. Ben nu net 2 maanden aan het wasbaar luieren en heel enthousiast. Hoor in ieder geval veel goede dingen over bamboozles, hij staat nog op mijn wish list om eens te bestellen.

  Yvette Zengerink

  (20 april, 2017 - 11:28 AM)

  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze set voor mijn mannetje!

  Betul Ruveyda

  (20 april, 2017 - 11:25 AM)

  Wat leuk zo’n winactie! Én mu maar hopen dat ik de winnaar zal zijn 🙂 Binnenkort ga ik bevallen van mijn eerste kind, beide spannend!

  Katrien Slegers

  (20 april, 2017 - 11:22 AM)

  Ons dochtertje van 17 maanden heeft al heel haar leven een ‘dikke poep’ van de wasbare luiers en I love it! Prutske twee wordt verwacht in augustus en ook hij/zij zal zo zijn/haar eerste levensjaren door het leven gaan 😊 Een extra luier zoals we al gebruiken is dus zeker welkom 🤗

  Esther Molendijk-Weij

  (20 april, 2017 - 11:11 AM)

  Voor ons 1e as kindje willen wij graag wasbare luiers gaan gebruiken. We hebben al met de consulent van kaatje katoen gesproken. Maar ik vind de keuze zó moeilijk. Er zijn zoveel soorten en mogelijkheden. Duizelingwekkend. Zo’n luier winnen lijkt mij wel wat. Kunnen we t toch beetje bekijken.
  Ik zal t zeker promoten. Doe ik nu eigenlijk al.

  Marleen

  (20 april, 2017 - 10:50 AM)

  Normaal ben ik nooit zo van de winacties, want we hebben vaak al zoveel van alles. Maar juist omdat ik wil consuminderen is dit een super oplossing. Past helemaal bij mij, over week of 2 zal ik voor de eerste keer moeder worden. Kom uit klein dorpje waar nog weinig mensen wasbare luiers gebruiken. Maar wanneer het me goed bevalt zal ik zeker reclame gaan maken.

  Joanne

  (20 april, 2017 - 10:47 AM)

  🎉mooie actie! Ik heb wasbare luiers overgenomen van mijn schoonzus en toen zij de luiers gebruikte waren er nog geen peanut wraps maar flexi wrap. Ben dus erg benieuwd hoe de Peanut wrap is.

  Nicole

  (20 april, 2017 - 10:13 AM)

  Wat een leuke actie! Ons zoontje van 6 maanden oud heeft de Bamboozles met de overbroekjes van TotsBots. Wij zijn heel tevreden met de luiers en het wassen is inmiddels helemaal routine geworden. Voor ons nichtje, dat in juli uitgerekend is van haar eerste spruit, zou ik graag deze wasbare luier willen winnen. Lijkt me een heel mooi kraamcadeau!

  Daniëlle ruijs

  (20 april, 2017 - 10:08 AM)

  Graag!! De tweede is op komst en ben al zeer tevreden over het overbroekje met de inleggers, maar gebuik nog wegwerp voor de nacht..

  Wolf

  (20 april, 2017 - 10:06 AM)

  Oeh, ik doe graag mee! In juli verwachten wij onze eerste en we zijn ons druk aan het inlezen in de wasbare luiers!

  Randy Jaspers

  (20 april, 2017 - 10:01 AM)

  Wat een Super geweldige winactie!
  Zou geweldig zijn voor mijn kleintje.
  Ben wel er benieuwd naar het twee delig systeem.
  Hoop dat ik het straks uit kan proberen met een gewonnen luier! Mama wint elke dag de hoofdprijs🤧💩😭
  Maar deze is tot wel heel erg leuk om te winnen
  Ik ga stiekem hopen dat ik win!

  Femke

  (20 april, 2017 - 9:54 AM)

  Wat een leuke winactie, daar doe ik graag aan mee! Wij verwachten ons eerste kindje en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met deze luiers (haha voor zover je uit kunt zien naar luiers ;)). De voordelen (veeel minder afval, kostenbesparing, altijd voldoende in huis, enz.) zijn in elk geval overtuigend! En wat een leuke patroontjes! Mocht ik winnen, dan zou ik gaan voor zo’n vrolijk kaleidoscoop-overbroekje.

  Groetjes, Femke

  Renée

  (20 april, 2017 - 9:47 AM)

  Ben nu wel erg benieuwd hoe het aan onze billetjes voelt na je verhaal!

  Annelies

  (20 april, 2017 - 9:44 AM)

  Wat een super actie, bij onze tweede pluis die van de zomer komt testen we deze graag uit!!

  Bertina

  (20 april, 2017 - 9:42 AM)

  Hier 2 in wasbaar. Een newborn (4wk) en een dreumes (21.5mnd). We hebben al verschillende merken uitgeprobeerd maar nog geen totsbots! Wel overbroekjes en die bevallen erg goed! Altijd 2delig tot nu toe en het systeem is idd erg fijn! Wat zou het leuk zijn om dit te mogen winnen! 😍

  Kat

  (20 april, 2017 - 9:41 AM)

  Oh wat leuk! We hebben ook de totsbots. Een extra luier is heel erg welkom gezien we binnenkort een uk mogen verwelkommen.

  NatasiaDB

  (20 april, 2017 - 9:36 AM)

  Hoi vanaf nu volg ik je blog! Superleuk! Het zou tof zijn om een totsbots te winnen!!! Met 2 kleintjes inde wasbare luier is een extra pamper altijd welkom! 🙂

  Bonnie Wissing-van Krieken

  (20 april, 2017 - 8:13 AM)

  Grappige blog en site! Lijkt me leuk om deze luier te winnen, om eens te proberen hoe de totsbots luiers zijn. Mijn monstertje van net 1 jaar heeft vanaf het begin wasbare luiers aan en werkt perfect!

  Maaike

  (20 april, 2017 - 12:48 AM)

  Ik ben nog maar nét startende in wasbaar, sinds een 2 weken verluier ik in wasbaar. Ik moet zeggen dat dit me erg bevalt! Ik ben dus benieuwd naar wat je blog/site allemaal te bieden heeft en vind het erg leuk dat je ook zo groen mogelijk denkt! We willen uiteraard een betere wereld toch? Ik wil mijn collectie graag uitbreiden dus waag ik ook mijn kansje.

  Veel succes iedereen ! 😘❤️

  Mariska

  (19 april, 2017 - 10:49 PM)

  Leuke actie! Ik ben erg benieuwd naar dit systeem.

  Nicole

  (19 april, 2017 - 9:19 PM)

  Een leuke actie, waag graag een gokje. We gebruiken nu bijna een jaar wasbare luiers voor onze boef van 15 maanden.

  Eigenwijzehuisje

  (19 april, 2017 - 8:16 PM)

  Ik ben erg benieuwd naar deze luier, vooral als nachtluier, dus ik doe graag mee.

  Annelieke

  (19 april, 2017 - 7:57 PM)

  Wat een enorm leuke winactie

  Corien Zielman

  (19 april, 2017 - 7:34 PM)

  Wat zou het mij fijn lijken deze overdag te gebruiken. Heel benieuwd hoe dat zal zijn. Ook benieuwd naar jou ervaringen hierin. Ga ik meelezen 😊

  Laura

  (19 april, 2017 - 7:32 PM)

  Ook ik wil graag meedoen met deze actie! Wat leuk! Overdag gebruik ik Totsbots, maar voor de nacht gebruik ik luiers van Anavy. Eigenlijk kom ik net te kort met mijn wasroutine, dus eentje erbij zou ideaal zijn! Dan kan ik ook meteen kijken hoe de Totsbots bevalt.

  Ilona Friso

  (19 april, 2017 - 6:58 PM)

  Jaaa, ik doe ook mee! Totsbots producten bevallen mij over het algemeen erg goed, dus deze mooie spulletjes komen goed van pas.

  Karlijn Oosterik

  (19 april, 2017 - 6:52 PM)

  Mooie actie! We doen graag mee voor de billetjes van ons meisje van 3 maanden oud! We zijn net gestart met wasbare luiers en het bevalt goed!!

  Leanne

  (19 april, 2017 - 6:36 PM)

  Wat een leuke actie! Op initiatief van mijn man (jaja ;)) zijn we een aantal weken geleden begonnen met het gebruik van wasbare luiers bij ons zoontje van 8 weken. Waar ik er eerst nog een beetje tegenop zag, is die twijfel juist door het gebruik van deze Totsbots luiers helemaal verdwenen en zijn we allebei heel enthousiast!

  Inger Huth

  (19 april, 2017 - 6:31 PM)

  Ik zou deze heel graag willen proberen. Gebruik nu pockets en AIOS.

  Claudia Stienaers

  (19 april, 2017 - 6:24 PM)

  Onze dochter is dol op haar wasbare luiers. Ik zou me ze niet meer met wegwerpluiers kunnen inbeelden. Wat zou het heerlijk zijn om haar in deze totsbots luier te zien.

  Saskia

  (19 april, 2017 - 6:22 PM)

  Wat een super leuke actie. Wij hebben op dit moment nog 2 jongetjes in wasbaar. Voornamelijk hydrofiel met overbroekjes. Zo’n tweedelig setje lijkt me geweldig om te winnrn. Dan kunnen we dat eens uitproberen.

  Sylvia

  (19 april, 2017 - 6:13 PM)

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje van vier maanden. Vanaf geboorte gebruiken we wasbare luiers naar volle tevredenheid. Het kinderdagverblijf doet nu ook mee,dus een extra luier komt zeker van pas

  Joyce van Laar

  (19 april, 2017 - 6:12 PM)

  Zou graag mee doen aan deze leuke actie!. Ik gebruik voor de nacht de bamboozle en daar ben ik erg tevreden over. Zou graag deze willen proberen voor de dag.

  Martina lammers

  (19 april, 2017 - 6:07 PM)

  Ik zou deze heel graag winnen voor mijn zoontje van 13 weken. We hebben wasbare luiers te leen van mijn zus en zijn nu om en willen ze zelf gaan aanschaffen.

  Daisy

  (19 april, 2017 - 6:04 PM)

  Jaa doe super graag mee ! Met mn dochter van 7 maanden nu paar maandjes in de wasbare en kan nog wel zon super luier gebruiken!

  Froukje

  (19 april, 2017 - 5:48 PM)

  Wat zou ik deze luier graag winnen! Ik heb al zoveel positief nieuws over Totsbots gehoord, dat ik hem enorm graag wil testen bij mijn eigen kindje

  Milou Ruegebrink

  (19 april, 2017 - 5:29 PM)

  Wasbare luiers voor en werkende moeder met schoolgaande kids…. is dat nou handig? Ik probeer het graag met mn ukkie

  Roos

  (19 april, 2017 - 5:27 PM)

  Ik doe heel graag mee voor mn zoontje bijna 4 maanden oud nu. Momenteel nog op de wegwerpluiers maar heel graag wil ik de overstap naar wasbare luiers maken. Echter waar te beginnen? Ik vind dat (ook gezien de prijs) heel spannend en zou dus niet weten welke ik moet kiezen. In dit geval zou dit voor mij de uitgelezen kans zijn om kennis te maken met de wasbare luier. En hopelijk blije billetjes voor mn ventje en een beter milieu. Xxx mama van Mayson

  Michelle r

  (19 april, 2017 - 5:20 PM)

  Ik doe graag mee. Ik probeer het totsbots systeem graag uit!

  Martine

  (19 april, 2017 - 5:18 PM)

  Wat een mooie actie! Wasbaar luieren is al hip, alleen weet nog niet iedereen dat 😉, dus we hebben een missie…! Ik heb net een stapel pockets weggegeven aan een zwangere vriendin (ze gaat het wasbaar luieren ook proberen!), dus mijn eigen stapel heeft aanvulling nodig. Ik zou er heel blij mee zijn. 😊

  Joyce

  (19 april, 2017 - 5:17 PM)

  Ik doe graag mee! Ik wil namelijk graag overstappen van de wegwerpluiers op wasbare luiers. Zo kan ik dan gelijk ook mijn man overtuigen dat het minstens zo makkelijk kan zijn en echt niet vies!

  De Maertelaere Sarah

  (19 april, 2017 - 5:16 PM)

  Een totsbots heb ik nog niet kunnen testen maar ik joor er zoveel goed over. Ik zou dus maar wat graag eentje winnen.

  Corinne

  (19 april, 2017 - 5:15 PM)

  Hee Lori! Wat een leuke blog heb je! Ik ontdekte ‘m zojuist doordat je de link deelde in de Wasbare Luiers-groep 🙂 Ik loot graag mee, ik kan nog wel een goeie nachtluier gebruiken! Ben ook errug benieuwd naar je wasbare luierspecial, die ga ik zeker in de gaten houden, daar steek ik gegarandeerd nog wat van op. Succes met je blog verder!

  Astrid Tweepuntnul

  (19 april, 2017 - 5:06 PM)

  Wauw wat een leuke actie!
  Ben nog zoekende in luierland naar wat mijn meisje t fijnst vind, deze set hebben we nog niet in de stash. Wel wen ouderwetsch tosbots & die is al erg fijn!
  Ga meteen de genoemde pagina’s liken & de komende tijd mee lezen, dank voor de tips!

  Nina Hessling

  (19 april, 2017 - 5:05 PM)

  Whiiii leuke prijs! Ik ga er voor!

  Audrey

  (19 april, 2017 - 5:01 PM)

  Leuke winactie!! Ik zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje van 9 maanden 🙂

  Angela

  (19 april, 2017 - 4:56 PM)

  Hi!!
  Wat een super leuke actie. Ik gebruik wasbaar voor mijn zoontje van 9 weken. We proberen nog verschillende systemen en merken. Dit mooie cadeau’tje hebben we nog niet getest. Dit zou geweldig zijn als mijn zoon deze mooie luier om zijn billen krijgt.
  Groetjes,
  Angela

  Lianne Beltman

  (19 april, 2017 - 4:46 PM)

  Ik zou deze zó graag winnen voor mijn lieve vriendinnetje, die net een prachtige zoon gekregen heeft. Ik hoop echt dat zij hierdoor enorm enthousiast wordt voor wasbaar luieren, net als ik ben!

  Weena

  (19 april, 2017 - 4:43 PM)

  Tots bots boven alles!
  Hihi
  En met het overbroekje met zonnetjes,
  Hebben we altijd een zonnetje in huis!
  Haha
  Wij zijn fan!

  Malies

  (19 april, 2017 - 4:42 PM)

  Wij gebruiken al wb luiers maar laatste tijd wel wat lekjes, zou dus wel handig zijn om eens te proberen. Leuke actie trouwens.

  Froukje

  (19 april, 2017 - 4:40 PM)

  Wat een leuke blog en gave winactie. Ik maak graag kans voor mijn zoontjes billen 🙂

  Ilse

  (19 april, 2017 - 4:39 PM)

  Wauw wat ontzettend leuk, ik ga je zeker volgen!!

  Zelf ben ik momenteel zwanger van mijn eerste kindje en kan niet wachten om met wasbaar luieren te beginnen. Extra bijzonder is dat ik niet meer in Nederland woon maar heel ver weg in Kenia!! Hier is wasbaar luieren nog totaal onbekend. Mijn luiers moeten dus vanuit Nederland komen. Na eigen gebruik ben ik van plan ze te gaan introduceren bij de lokale bevolking. Wegwerp luiers worden hier verbrand, erg slecht voor het milieu en bovendien zijn ze enorm duur. Je zou mij ontzettend blij maken met een van de luiers!! En met mij ook de vrouwen hier in Afrika!

  Heel veel succes

  Liefs vanuit Kenia

  mirjam van der werff

  (19 april, 2017 - 4:33 PM)

  Wij zijn nu een maandje bezig met wasbaar en erg tevreden. We gebruiken nu milovia met oa peenut overbroekjes. En joep wil heel graag het broekje met de zonnetjes!🌞🌞🌞

  Nikki Monsma

  (19 april, 2017 - 4:25 PM)

  Onze zoon zou hier superblij van worden! En zijn papa en mama ook!! 🙂 hij wordt over een kleine 2 weken alweer 1. Mooi verjaardags kado’tje!! 😀

  Julia

  (19 april, 2017 - 4:25 PM)

  Ik gebruik naar volle tevredenheid wasbare luiers, al is het wel even proberen voor je vindt wat bij je past. Met inmiddels de tweede op weg ben ik op zoek naar wat uitbreiding in de luierstapel, deze combi heb ik niet, dus ik zou hem graag winnen om te proberen en alvast de eerste uitbreiding te hebben.

  Wendy

  (19 april, 2017 - 4:24 PM)

  Hoe leuk is het om straks onze kleine meid meteen in wasbaar te kunnen hullen? Ik ben groot fan van kaatje katoen en kan ook alleen maar toejuichen dat ze wasbaar luieren groots willen maken in Nederland. En daarom zou ik graag de luier winnen. Zo kan ik straks met mijn dochter pronken als ze een mooi luierkontje heeft!

  Nele

  (19 april, 2017 - 4:16 PM)

  Ik heb schattig billetjes om in te bijten, en om wasbare luiers te verslijten!
  Onze dochter zou deze luier zeker graag proberen, vooral ’s nachts. Leuke actie!

  Anne

  (19 april, 2017 - 4:11 PM)

  Wat een superleuke win-actie!!
  We zijn aan het proberen welke luier het beste bevalt, dus ik zou deze erg graag winnen voor onze kleine <3

  Marlies van 't Hof

  (19 april, 2017 - 3:59 PM)

  Wat een superleuke actie! Ik ben nu 36 weken zwanger van ons eerste kindje en ik heb al een aantal wasbare luiers in huis gehaald. Over speciale luiers voor de nacht heb ik nog niet echt nagedacht. Ik doe graag mee met de winactie en zal de facebook volgen, want ik kan als beginneling wel een aantal tips gebruiken!! 😄😄😄

  Noor vd Braak

  (19 april, 2017 - 3:51 PM)

  Wil graag eens een andere luier om zijn billetjes proberen.
  Zoontje staat en doet met hulp zijn eerste stapjes

  Wendy vd Zwan

  (19 april, 2017 - 3:51 PM)

  Dat is nog eens leuk om te winnen. Ik gebruik tweedelig in de vorm van hydrofiele luiers en overbroekjes. Deze zou ik heel graag willen uitproberen en hopelijk het een fijn systeem waarvan we wat aan kunnen schaffen. Durf het qua kosten zelf nog niet zo goed aan.

  Suzanne Rebergen

  (19 april, 2017 - 3:49 PM)

  Jaaaa! Topluiers! En zo welkom in dit huishouden! Leuke actie, ik zal de actie ook delen op mijn tijdlijn. Succes!

  mirjam

  (19 april, 2017 - 3:47 PM)

  Wat een leuke actie om dit fijne systeem uit te mogen proberen ! En dan zijn ze ook nog eens leuk om te zien (overbroekjes én luiers 😃)

  Wullaert Deborah

  (19 april, 2017 - 3:47 PM)

  Super leuke actie, ik ben al reeds bekent met het tweedelig systeem en ben er vol lof over. Mijn zoontje word nu bijna twee en mijn luiers gaan nog altijd mee. Mijn dochtertje gebruikt in het eerste stadium katoenen luiertjes voor newborns , maar haar kontje is er uitgegroeid. En met de luiers van ons zoontje kom ik er jammer genoeg niet. Het zou superleuk zijn om ook mijn dochtertje terug als pamperkontje terug te zien. Vind wegwerp zoals vele jammer en geldverspilling. Ik doen dus heel graag mee met deze winactie.

  Bertine Mouw

  (19 april, 2017 - 3:44 PM)

  Wat een leuke actie. Ik ben hoogzwanger van onze vierde. Ik stap nu over op wasbaar. Heb al het een en ander in huis gehaald. Deze luier zou onze baby passen, maar ook onze jongste die in de nacht nog een luier omheeft.

  Neelke

  (19 april, 2017 - 3:42 PM)

  Oh wat een leuke winactie! Ik zou het zo leuk vinden om deze luier uit te proberen. Ik ben sinds kort over naar wasbare billendoekjes, dus ik zou het misschien ook wel heel leuk vinden om me te begeven naar het land der wasbare luiers. Succes met de winactie.

  Angela

  (19 april, 2017 - 3:30 PM)

  Ow dat lijkt me heel fijn! Momenteel zijn we wat aan het aanklooien met Chinese pockets en ben heel benieuwd of het makkelijker en vooral droger kan!

  Phaedra Raven

  (19 april, 2017 - 3:24 PM)

  Geweldig, ik wilde de peanutwrap altijd al eens proberen😉 en met 3 kids kun je nooit te veel luiers hebben, toch?

  Annemieke vd Vorst

  (19 april, 2017 - 3:24 PM)

  Super leuke actie. Ik gebruik nu pockets maar zou graag eens een tweedelig systeem willen proberen. Hebben toch nog regelmatig lekken.. zeker met een tweede op komst erg welkom!

  Anne van Eekelen

  (19 april, 2017 - 3:23 PM)

  Graag doe ik mee voor mijn kleine meid. Helemaal fan van deze combi. Vooral de leuke printjes maken het wassen tot een feestje.

  Jolien

  (19 april, 2017 - 3:22 PM)

  Wat een mooie actie! Ik doe graag mee voor onze kleine man. We zijn nog in de uittest fase 💙

  Rebecca De Baene

  (19 april, 2017 - 3:15 PM)

  Leuke actie! Wij gebruiken de bamboozle reeds als nachtluier maar voorlopig nog maat 1. Het zou fijn zijn om te kunnen vergelijken met maat 2. Het zou nog fijner zijn om de peenut wrap te kunnen uitproberen want deze hebben we nog niet en wat een leuke printjes ☺!

  Malou

  (19 april, 2017 - 3:11 PM)

  Heel gaaf, ik doe graag mee! Ik like beide pagina’s 🙂
  …Malou schreef als laatst…Waarom je écht niet met een koortslip in de buurt van een baby moet komenMy Profile

  Caroline

  (19 april, 2017 - 3:07 PM)

  Wat een leuke winactie! Ik ben nog vrij nieuw in wasbaar luieren en zou graag deze luier aan mn set toevoegen, zodat ik ook een keer de nacht wasbaar kan doen… tot nu toe nog niet aangedurft. Groetjes Caroline

  Puthul

  (19 april, 2017 - 3:01 PM)

  Super luier! Na verschillende systemen te proberen is dit mijn favoriet 🙂

  Joyce

  (19 april, 2017 - 3:00 PM)

  Benieuwd of het een win-win zou kunnen worden voor me… Ik ben al ouderwets wasbaar aan het (oogjes)luieren, maar nog te eigenwijs om op deze nieuwerwetse te gaan luieren. Dus ik hou me aanbevolen voor een dubbelwin 🙂

  Ellis

  (19 april, 2017 - 3:00 PM)

  Jaa, supertof! Onze mini is in aantocht, dus om er achter te komen welke luier het beste past is het altijd handig een, voor ons nieuwe, uit te kunnen proberen.

  Marjan

  (19 april, 2017 - 2:57 PM)

  Heerlijke luiers inderdaad! En het advies van Kaatje is ok fijn! Ook doen wij graag mee met deze winactie, eentje extra kan nooit kwaad ☺️

  Tineke

  (19 april, 2017 - 2:54 PM)

  Oeh, leuke acties! Met mijn tweede in de luiers is een extra bamboozle heel welkom en in mijn zoektocht naar het beste overbroekje heb ik de peenut nog niet geprobeerd. Maar 1 ding is zeker, wasbaar luieren is hier sinds de eerste al een succes!

  iris Smit

  (19 april, 2017 - 2:54 PM)

  Ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar deze luiers! Vooral naar het overbroekje. Leuke printjes zijn het ook nog eens, dus dubbel zo leuk als we zouden winnen.

  Marjolein

  (19 april, 2017 - 12:41 PM)

  Ik word zeer nieuwsgierig naar de wasbare luiers. Komende tijd zal ik je blog in de gaten houden. Ben erg benieuwd hoe het precies allemaal werkt 🙂 Maar doe nu ook al graag mee

  Marian B

  (19 april, 2017 - 10:40 AM)

  Ik hoor steeds meer over wasbare luiers, ik zou graag ervaren of het iets voor ons is. Dit is een mooi kans!

  Mariska

  (19 april, 2017 - 8:52 AM)

  De bamboozle is erg fijn Idd! Over de peenut hoor ik gemengde verhalen op de fb pagina wasbare luiers.. Zeker voor buikslapers/buikschuivers veel kans op lekkage. Maar het zijn wel hele fijne soepele broekjes. Wij gebruiken vouwluiers van bambino mio en overboekjes van happy flute. Dubbele lekgootjes zijn hier echt een must! Voor kdv gebruiken we close pop in luiers, een sio systeem.

  Gerdi

  (19 april, 2017 - 7:48 AM)

  Al lang twijfelen wij over het wel of niet wasbaar luieren.. dus wij doen graag mee!
  …Gerdi schreef als laatst…Meekijken met Marianne #14 | Knutselen, Waterpokken en PasenMy Profile

  Cora Reijers

  (19 april, 2017 - 7:38 AM)

  Ik zit al langer te twijfelen om over te stappen op wasbare luiers. Dit is natuurlijk een hele goeie eerste stap om het toch te gaan proberen en mij te overtuigen geen wegwerpluiers meer te gebruiken voor mijn dochtertje.

  Maaike

  (19 april, 2017 - 7:31 AM)

  Oh hier zou ik zo blij van worden. Ik gebruik al deels wasbaar, maar ik merk vooral dat ik geen goede nachtluier heb, dus toch meestal wegwerp. Ik wil het graag proberen of het werkt.

  Anita Dokter

  (19 april, 2017 - 7:24 AM)

  Een goede nachtluier kan ik nog gebruiken. Ik ben heel benieuwd hoeveel deze opneemt.

  Over wat ik nu gebruik voor ’s nacht ben ik niet helemaal tevreden. Extra inleggers plus extra overbroekje erover tegen het lekken. Erg dik pakket dus. Gisteravond maar keer extra verschoond maar het moet makkelijker kunnen lijkt me. Soms denk ik voor snachts wegwerp te gaan gebruiken maar dat vind ik ook zo jammer.

  Degene met regenboogjes vind ik erg leuk!!

  Groetjes Anita Dokter
  …Anita Dokter schreef als laatst…Hamburgers! Lekker voor op de BBQ, tussen een broodje of met een maaltijdsalade (paleo)My Profile

  Anita Willems

  (19 april, 2017 - 7:09 AM)

  Wat een leuke winactie! Je hoeft me niet mee te loten trouwens, want mijn kinderen zijn uit de luiers.
  Toen ik 9 jaar geleden zwanger was heb ik een consulente van Kaatje Katoen bezocht en de bum genius uitgekozen. De hele tijd gebruikt! En later verkocht aan een andere as moeder. Ik was toen al groot voorstander van wasbare luiers en zou het nu zo weer doen. Je hebt altijd luiers in huis, hoeft nooit naar de winkel te rennen omdat je er door bent. En Kaatje Katoen is dé expert in Nederland.
  Veel plezier met je winactie en nog gefeliciteerd !
  …Anita Willems schreef als laatst…Het huis als beeld van ons zelfMy Profile

  Patricia

  (19 april, 2017 - 6:50 AM)

  Als kersverse moeder ben ik hier wel heel erg nieuwsgierig naar. Ik doe dus graag mee.
  …Patricia schreef als laatst…Cito-score havo/vwo: waarom dan naar het vmbo?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.