eco broodtrommels en waterflessen

Mooie eco broodtrommels en waterflessen voor op je werk

Een tijdje terug schreef ik over mijn werklunch in plastic zakjes, en dat dat wel wat duurzamer kon! Ik zoek dus eco broodtrommels en waterflessen. Het liefst een hippe variant van the good old ugly broodtrommel. Papa Jungle heeft gewoon een écht lelijke van de Action, maar ach je bent vrouw of niet en je wilt wel in stijl, of niet? Dus ik zoek vastberaden verder. Gelukt! Zie hier, mijn siliconen broodbuideltje. Cute, lieflijk, vrouwelijk, hip én eco. Maarehhhhm…

Ook leuk: “zoveel mogelijk shoppen zonder plastic tasjes”

Mijn eco broodtrommel verhaal

Helaas blijkt het überhippe broodbuideltje minder praktisch dan gehoopt. Hij is vrij klein, dus ik kan er niks anders dan brood in doen. Ook floept het hengseltje snel los. Onvermurwbaar als ik ben, neem ik hem eigenwijs elke keer toch mee naar mijn werk (waar ik inmiddels menig lachbui van collega’s heb moeten doorstaan). Weggooien is ook zonde toch. Misschien maar bewaren voor een gezonde lunch voor mijn kids op de basisschool 😉

broodtrommel-hip

Andere mooie eco broodtrommels en waterflessen voor op je werk

Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar wat beters. Ik ben altijd wel te porren voor hippe, eco stuff. En gevonden heb ik het hoor! Nu moet alleen mijn portemonnee zich nog effe opladen.

eco wishlist

Van links naar rechts. Een lunchbox van 100% biologisch materiaal (bamboe en maïs) en 100% biologisch afbreekbaar. Een superleuke koffiebeker voor onderweg (ik rijd veel in de auto) van hetzelfde materiaal. Een BPA-vrije fles, gemaakt van natuurlijke materialen voor mijn watertje. Eindelijk van die non-eco plastic spaflesjes af én een heel leuk biologisch afbreekbaar eetsetje voor de kleine (ik denk dat ik die doe als kerstkado).

Eco shoptips

Wat vinden jullie mooie eco broodtrommels en waterflessen? Of waar vervoer jij je werklunch in? Klets gezellig mee in de reacties!

Post Author: Lori

2 reacties op “Mooie eco broodtrommels en waterflessen voor op je werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.