We sluipen door het hek… (trouwfoto’s kunnen ook anders)

Het hek kraakte luid. Sluipend door de modder. Wat een ravage. Als ze ons maar niet zien. Als ze mij maar niet zien als ik dat witte ding in de open lucht moet aantrekken. Als m’n vent die veters op mijn rug maar kan vaststrikken. Ja, leuk idee. Trouwfoto’s op een afgesloten sloopterrein…

bruidsreportage op een afgesloten sloopterrein

Ik heb lang getwijfeld om dit blogje te plaatsen. Foto’s zijn toch zo persoonlijk, maar ik ben op deze toch ook wel trots. En het is gewoon een leuk verhaal. Onze trouwerij is een veelgelezen blog, en waarschijnlijk ook gespreksonderwerp. Want wie trouwt er nou weer stiekem? Wij dus. En om in dat kader te blijven, de bruidsfoto’s waren ook een beetje stiekem.

Hoe kom je bij zo’n terrein?

Tijdens een boottochtje door het Groene Hart viel mijn oog toevallig op een vervallen sloopterrein. Een half ingestort gebouw, omringt door hoge hekken, aan een doorgaande rivier. Dát wordt de locatie voor onze verlaatte trouwreportage. Vorige maand waren we getrouwd, maar de trouwfoto’s stonden nog op de (lange termijn) planning. Net als de huwelijksreis naar Costa Rica. Afijn, we zochten het terrein op (wat nog moeilijker terug te vinden was dan gedacht), trommelde de fotograaf op, ik verfde zelf mijn bruidsmake-up erop, jurk aan, pak aan en gaan met die banaan.

De beveiliger kneep een oogje toe

De beveiliger vond het zo’n leuk idee, die kneep een oogje toe. Twee eigenlijk, want hij hervatte snel zijn schoonheidsslaapje. De hekken door. Verscholen achter een afgebrokkeld muurtje trok ik mijn trouwjurk aan. Lipglosje op. En pose.

Een heerlijke herinnering is voor altijd zichtbaar vastgelegd op mijn (niet meer zo) witte pumps, een bemodderde onderkant van een prachtige bruidsjurk en natuurlijk deze foto’s. love it!

trouwfoto's

 

Post Author: Lori

9 reacties op “We sluipen door het hek… (trouwfoto’s kunnen ook anders)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.