spelen met de Grimms regenboog

Mix&match: combineer de Grimms regenboog met je andere speelgoed

De Grimms regenboog is een van mijn favoriete stukken speelgoed. Hout hè. Ik merk alleen dat de fantasie van peutergirl soms even geprikkeld moet worden om ermee aan de slag te gaan. Dan staat de regenboog alweer een tijd stilletjes in het raamkozijn.. Vandaag een inspiratie artikel over onze speelvariaties op de befaamde gekleurde houten bogen van Grimms.

De leukste speelvariaties met de Grimms regenboog

Met de Grimms regenboog kun je onwijs veel leuke bouwwerken maken, liet Kaboutertuinblogt al zien. Maar je kunt de bogen óók heel leuk mixen & matchen met ander speelgoed. Wat dacht je van..

Een toren bouwen

Bouw een hoge toren met de regenboog en gebruik ook andere bouwstenen en bouwblokken. Mix&Match met Kapla, Duplo of houten bouwblokken.

spelen met de Grimms regenboogspelen met de Grimms regenboog

Grommen uit grotten

Van de bogen kun je grote en kleine grotten maken voor spannende dieren. Pas op dat je de slapende beer niet wekt of dat de sluipende tijger je niet op eet. Raaww! Mix&Match met Schleich dieren of houten dierblokken.

spelen met de Grimms regenboogspelen met de Grimms regenboog

Een gelijkvloers huis

Met de bogen kun je een gelijkvloers huis maken met aparte kamers. Creëer een soort veranderlijk Efteling huis 😉 Max&match met playmobil, Sylvanian Families of my little pony.

spelen met de Grimms regenboogspelen met de Grimms regenboog

Een stapelhuis

Bouw een regenbooghuis in de hoogte. Ook dan heb je allemaal losse kamers waarin zich verschillende senario’s kunnen afspelen. Mix&Match met mini diertjes of Playmobil

spelen met de Grimms regenboog

Scheuren tussen de bogen

Scheur tussen de opstaande bogen door, rijd over bruggen of onder tunnels. Mix&Match met autospeelkleed, houten treinbaan of de Vtech Toettoet autootjes en racebaan.

spelen met de Grimms regenboog

Balansspel of een wip

Van een omgedraaide boog, maak je in een handomdraai een wip. En met een wiebelige wip kun je leuke balansspelletjes doen. Mix&Match met dieren, trollen of shopkins.

spelen met de Grimms regenboogspelen met de Grimms regenboog

Hoe gebruiken jullie de Grimms regenboog?

Post Author: Lori

5 reacties op “Mix&match: combineer de Grimms regenboog met je andere speelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.