Samenwerken met Mama’s Jungle

Leuk dat je geïnteresseerd bent in samenwerken met Mama’s Jungle! We kijken naar je uit en zijn nieuwsgierig naar je ideeën. Stuur ons een mailtje op mamasjungle@hotmail.com en je hoort snel van ons terug.

Wat is er mogelijk?

Wil je graag groene producten, duurzame ideeën of eco dingen onder de aandacht brengen? Laat het ons weten. Alles wat over het groene moederschap en opvoeden gaat is interessant voor onze doelgroep. Ook leuke boeken, websites, films en apps zijn interessant. Samenwerken met Mama’s Jungle kan ook met advertorials en affiliate marketing via Linkpizza of los. Heb je andere ideeën? Kom maar op, dan laten we ze samensmelten met die van ons.

Wil jij óns inspireren? Graag! Digitale persberichten die passen bij onze doelgroep zijn ook welkom op bovenstaand e-mailadres.

Doelgroep & doel Mama’s Jungle

Doelgroep | Mama’s Jungle richt zich op (bijna) moeders die op zoek zijn naar een groen tintje in hun leven.

Doel | Ons doel is om andere moeders te inspireren met een groene lifestyle. We vinden het daarbij belangrijk dat je als moeder dicht bij jezelf blijft en zelf bewuste keuzes maakt. Het hoeft niet perfect. Een gelukkig leven staat voorop!

Inhuren als tekstschrijver

Spreekt onze schrijfstijl je aan? En ben je op zoek naar een tekstschrijver voor websites en/of een tijdschrift? Dat is ook mogelijk. Stuur een mailtje naar mamasjungle@hotmail.com en laat ons weten wat je graag wilt. Ook reisgerelateerde items zijn mogelijk. Bekijk daarvoor mijn andere website Camper Family.

Mama’s Jungle staat ingeschreven bij de KVK: 70165181