Het verhaal achter Mama’s Jungle & Over mij

Over Mama's Jungle

Haii, Fijn dat je er bent!

Over Mama’s Jungle

Mama’s Jungle is een lifestyle blog over moederschap, duurzaamheid en zelfontwikkeling/zelfzorg. Je leest hier persoonlijke verhalen. Eerlijke struggles. Grappige anekdotes. Maar ook informatieve artikelen en inspiratie blogs. De website is ontstaan vanuit mijn interesse om nieuwe dingen te ontdekken, hierover na te denken en te leren van situaties, ervaringen, feiten en meningen. Schrijven & delen!

Daarnaast is het een liefdevolle plek, vol vrije creativiteit. Je vind hier daarom ook allerlei tips en leuke ideeën over reizen, uitjes, huis, tuin, spelen, knutselen, gezondheid, huid en nog veel meer!

En wat je tussen de regels – van de inmiddels honderden blogs – door leest? Volg vooral je eigen pad, óók als dit buiten de gebaande paden is! Lief zijn met een knipoog naar jezelf en de wereld om je heen ღ

Nieuw? Gezellig! Start bij de kennisbank voor een snel overzicht van de leukste artikelen.

Over Lori

Over Lori, Mama's Jungle

Dit ben ik, en wie ben jij? 🙂

Hallowaa! Ik ben dus Lori en fladder graag door het leven met een open mind. Ik krijg energie van schrijven, spannende boeken lezen, struinen in de natuur, een lekker dansje, diepgaande gesprekken en creatief fröbelen met mijn kids.

Van binnen schuilt toch wel een kleine wereldverbeteraar, het HOE is soms de grote vraag. Ja, ik ben een denker. En daarbij struggle ik soms met de balans vinden in de dingen des leven. Sstt… soms doe ik ook maar wat! Verder ben ik van een uitdaging niet vies. En wat me verder inspireert? Mensen die heel authentiek zijn en “het verhaal achter het verhaal”. Ik kan geboeid luisteren. 

Gooi visies, feiten, ervaringen en nuances in allerlei kleuren op een grote hoop en concludeer een complete verwarring.. of een mooie zelfconclusie 😉 En die vat ik graag in een blog.

Ik hoop dat je met plezier meeleest, leuke inspiratie op doet, kan herkennen, verwonderen, afvragen, lachen en genieten. Maar vooral, dat je dichtbij je mooie zelf blijft! Dan probeer ik dat ook 😉 Veel liefs Lori

Socials

  • Like! En krijg een melding op je Facebook van de nieuwste blogs!
  • Spiek achter de schermen op Instagram & leef mee via de story’s
  • NIEUW: creatieve Pinterest borden!

Op zoek naar eco lifestyle producten? Ik verzamel interessante dingetjes in de eco webshop (met deze affiliate links naar externe bedrijven, help je mij een klein beetje om de site financieel draaiend te houden – dankjewel! ღ )

Reageren?

Wil je ook aan mij vertellen wie jij bent? Of waarom je graag op Mama’s Jungle leest? Heb je een vraag of verzoekje? Of wil je graag jóuw blog delen? Allemaal superleuk en graag!! Typ je reactie hieronder, ik probeer altijd op korte termijn te reageren!

1 reactie op “Het verhaal achter Mama’s Jungle & Over mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.