zonder make-up fotoshoot

Challenge: zonder make-up fotoshoot

Een tijdje terug daagde een goede vriend van mij (én geweldige fotograaf) mij uit voor een challenge naar aanleiding van een Facebookdiscussie; op de foto zónder make-up, zónder haarstyling en zónder poespas. Spannend……….. maar die uitdaging ging ik graag aan. Een  zonder make-up fotoshoot!

Mijn zonder make-up fotoshoot

Twee weken terug vond de fotoshoot plaats in de studio, leuk! Afgelopen week plaatste hij de foto’s online, stiekem was ik wel beetje bangig voor de reacties. Maar aan de andere kant vind ik het ook wel een statement. Ja, natuurlijk vind ik mijzelf mooier met make-up. Maar, ik ben ook tevreden zonder masker. *Proost* opdat elke vrouw maar trots op zichzelf mag zijn, hoe je er ook uit ziet!

Doel “zonder make-up fotoshoot” done

Met het oog op mijn 101-doelending, plaats ik ze – na lichte twijfel – ook hier. Doel #29 “Laat mooie foto’s van jezelf maken”. Nou, dat is gelukt. Met eerbetoon en een staande ovatie voor mijn vriend de fotograaf.

zonder make-up fotoshoot

Post Author: Lori

8 reacties op “Challenge: zonder make-up fotoshoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.