van die OMG moedermomenten

Van mijzelf ben ik al aardig klunzig en kom regelmatig in gênante en grappige situaties terecht. Peutergirl heeft deze gave geërfd en doet er nog een schepje bovenop. De volgende anekdotes zullen het later goed doen op feestjes. Maar eerst even een rondje grondzakken.

Mijn OMG moedermomenten

Hilarische peutermomenten met een vleugje schaamte.

Het dildofeestje

Zaterdagavond had ik een clubje meiden over de vloer, vol spanning. Er kwam namelijk een dame dildo’s demonstreren. Het begon om 8 uur, want dan slaapt peutergirl. Normaliter dan, uitgerekend nu was ze nog wakker. Met een volle woonkamer liep ik de trap op om madame naar bed te brengen en met all eyes on us, schreeuwde peutergirl: “Ikke niet slapen. Ik wil meedoen. Ik wil meeeeeeeeeedoen!”. “Ohw, dat is wel wat jong hoor”, liep ik met een rood hoofd naar boven.

Billen knijpen

Peutergirl is al een flink eind zindelijk. En dit was zo aandoenlijk. Bij haar: “ik moet plassen”, ren ik in raptempo met haar als rugby onder de arm richting toilet. In het momentje riep ik lollig: “billen knijpen, billen knijpen”. In mijn ooghoek zie ik een klein handje, knijperige bewegingen maken. Ahw, en dan dat vertrokken gezichtje erbij.

De baard van oma

De kleine meid was oma aan het aaien over haar wangen. Zegt ze plots: “Oma, je hebt veertjes”. Het is dat de benaming voor deze donshaartjes vreselijk schattig is, maar anders 😉

De drollenruimer

Om nog even terug te komen op dat zindelijke. We aten bij oma toen er een luide: “ikke moet poepe” klonk. Gauw met peuter naar de wc. Nét ietsje te laat. Ah geeft niet, mama vist die keutel wel uit je onderbroek. Toen ze vervolgens dramatisch verzuchtte: ‘Ooh, mama, dankje!” deed ik het bijna zelf in mijn broek door het lachen. Dat toontje en snoetje erbij!

Ouderwets snoepjes stelen

Ken je die irritante snoepbakken bij de drogist? Die snoepbakken waar iedereen, ja ook jij, ooit wel eens een snoepje uit heeft gejat? Mijn dochter behoort inmiddels ook al tot die groep. Al smakkend liep ze naar mij toe: “Mwag iwk wen sloepje?”. Toen ik boos nee zei, wilde ze al netjes het snoepje uit haar mond plukken. Gauw zeg ik: “ja, laat nu maar zitten”.  Waarop de kleine meid naar de winkelmevrouw toeloopt en haar mond open doet: “Kijk! Ikke snoepje! Ik mag wél snoepje”. OMG..

Yup, het leven van een peuter(moeder). Heb jij nog een leuk roodhoofdig moment meegemaakt? Laat het me weten in de reacties, dan kan ik ook om jou lachen 😉

Post Author: Lori

7 reacties op “van die OMG moedermomenten

  Liselotte

  (12 februari, 2016 - 10:40 PM)

  Zo grappig! Ja peuters zijn echt masters in het creeeren van gekke momenten he?! Vandaag met mijn peutermeisje midden in de supermarkt een ingewikkelde discussie gevoerd over of we nou groene hutspot gingen eten of oranje andijviestampot haha

  Zus ziet

  (19 januari, 2016 - 11:15 AM)

  JA! Ik heb er ook een:
  Peuterzoon hielp super goed met boodschappen doen. Met een kar vol zooi en de kleine meid in het zitje liepen we naar buiten. Daar kwam een meneer aangefietst en parkeerde zijn fiets in het fietsenrek. Hij zei met een heel rare stem (ik vermoed keelkanker ofzo): “Zo jongen! Help jij mama zo goed!” Waarop peuterzoon zei: “Waarom praat je zo raar tegen mij?” WOOOPS! *rooie kop*
  …Zus ziet schreef als laatst…Rimmel Glam Eyes – Quad Eye shadow – Review & LookMy Profile

   Lori

   (25 januari, 2016 - 9:15 PM)

   Oooooooooooohhhhhhhhhhww… whoooops. Dat is ook wat!

  Vlijtig Liesje

  (19 januari, 2016 - 9:22 AM)

  Dat zijn inderdaad bijzondere momenten : )
  Fijn dat je er zo van kunt genieten. Dat zijn de krenten in de pap!
  …Vlijtig Liesje schreef als laatst…Autorijden in de winterMy Profile

  Judith

  (18 januari, 2016 - 9:23 PM)

  Geweldige momenten!! Het ergste met Miya is dat ze elke man papa noemt.. Dus pakt rustig vreemde mannen bij hun been en roept papa papa… Of pakt mij vast en roept tietuh tietuh(zitten zitten), genoeg voor iedereen zijn aandacht te trekken..
  …Judith schreef als laatst…Power vrouwenMy Profile

  MARIJKE

  (18 januari, 2016 - 11:00 AM)

  Hahaha leuke herkenbare momenten! Behalve van het dildo feestje, nog nooit mee gemaakt haha
  …MARIJKE schreef als laatst…Havermout appelmoes repenMy Profile

  Elisabeth

  (18 januari, 2016 - 7:20 AM)

  Dat zijn wel hilarische momenten ja! Bij ons zullen die vast nog komen 🙂
  …Elisabeth schreef als laatst…Druiven en kerstomaatjes…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.