koffie

Nu even niet (na de koffie)

GrrrrRrrrrR.. waarom vrouwen ongesteld worden is me inmiddels wel duidelijk, maar waarom mijn hele innerlijke balans dan zo verstoord moet raken? Stom, stommer, stomst. Ik wil lekker even zeuren.

Verder lezen & misschien toch maar niet koffie-minderen 😉

Zeikestijn modus: on & yep ongesteld 😉

Vandaag erger ik me lekker rechtvaardig aan alles. Aan het doortrekgeluid van de wc midden in de nacht, aan niet lekker zittende bh’s, aan met je schone sokken in een nat stukje in de keuken staan, aan buren die hun hond tegen ons hek aan laten plassen, aan mensen in het algemeen die hun hond op straat laten poepen, aan er onderweg achter komen dat je een afzaksok aan hebt, aan je zonnebril zijn vergeten in de auto, aan het deurtje van het vriesvak dat altijd precies de tegenoverstelde kant van de koelkastdeur open gaat en aan als ik dan lekker ’s avonds op de bank zit met een zak popcorn het popcornvliesje dat tussen mijn tand en tandvlees vast zit.

Eerst maar even koffie.

And……………. i’m happy again 🙂 zeuren lucht op. Wil je ook lekker wat zeuren? Kom maar op!

Post Author: Lori

3 reacties op “Nu even niet (na de koffie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.