mama-only momentje

Hoog tijd voor een verplicht mama-only momentje in de badkamer!*

Hoe langer ik moeder ben, hoe minder tijd ik aan mezelf besteed in de badkamer. Dat vind ik soms wel jammer, want ik wil ook zeker niet mijzelf vergeten. En ik weet niet of het herkenbaar is, maar ik vind gewoon mijn kinderen belangrijker dan mezelf. Hoog tijd voor een verplicht mama-only momentje in de badkamer. Ik shopte wat lekkere producten, maar dan natuurlijk wel a la groen ūüėČ

Wanneer weet je of het mama-only tijd is?

Babyboy ligt met een natte wasbare luier, ik flans snel een basisschool lunch in elkaar terwijl het brood op is en kleutergirl hangt krijsend in de badkamer. Ik wil niet dit, ik wil niet dat enzo. Net op tijd drop ik kleutergirl in de klas. De juf wil een gesprek, ojee.

Hierna ga ik boodschappen doen. Voor de winkel staat een andere krijsende kleuter en binnen een verzuchtende moeder. In winkel 2 probeert moeder nummer 3, haar zoontje mee te lokken met een wagentje. Wat niet lukt. Onderweg naar huis zwelg ik inmiddels van zelfmedelijden. Is this my life?!

Wat vind IK nu fijn om te doen?

Thuis bedenk ik me – na het uitladen van de boodschappen, het stofzuigen, babyboy voeden en op bed krijgen – terwijl ik om 11 uur eindelijk rustig zit, waar ik nou eigenlijk behoefte aan heb?! En mijn wensen zijn niet bijzonder.

Effe aan mijzelf

Dus ik pak de allergrootste groene dildo die ik heb en… nee geintje. Ik wil gewoon effe beauty-en aan mijzelf, zonder gestoord te worden. De tijd nemen tot dat ik er zelf genoeg van heb, in plaats van gelijk gehoor te geven aan moederlijke en huisvrouwachtige taken.

mama-only momentje in de badkamer

Op Enjoy Divine Nature shopte ik wat dik verdiende, fijne dingetjes voor mezelf in de badkamer. Producten in het kader van groen leven. I love it! Naast een moddermasker en chocola.. zag ik iets anders interessants. Koffiebonen scrub? Daar wil ik meer van weten!

bean body

Bean body scrub

Coffee bean scrub van Bean Body

In het zakje zit een soort koffieprut. Hiermee kun je je lichaam scrubben. Het geeft een heerlijk vies moddergevoel. Of luxe hamamgevoel. Net in wat voor stemming je bent ūüėČ

Tijdens het scrubben zet ik de douche uit, scheelt water. Ik scrub mijn benen, billen, buik en armen lekker in. Na een paar minuutjes intrekken, zet ik de douche weer aan en spoel de prut van mijn lijf. Een heerlijk zacht laagje blijft achter (amandelolie en jojoba olie zit er ook in). Geen bodylotion nodig, en dat vind ik weer fijn in het kader van minimaliseren in de badkamer en zo weinig mogelijk producten gebruiken.

beanbodyscrub

De Coffe bean¬†scrub is, ja inderdaad, op basis van koffie. En dat voel, zie en ruik je!¬†Er zijn verschillende varianten zoals pepermunt, kokos, manuka honing. Er zit zout in voor de scrub. Glycerin, honing, amandel en jojoba olie voor het zachte. Vitamine e en hyaluronzuur voor de houdbaarheid en huidverzorging. Kortom wat mij betreft een gezonde en korte ingredi√ęntenlijst.

Zorg maar dat je dit geheim houdt voor de kiddo’s want anders..

Lekker beautyen. D√°t was lang geleden! Zo fijn, een momentje voor jezelf… oh wacht.. daar is kleutergirl: “Mama, is het modderdag?!”. “Mag ik ook?”. Ok√©.. vooruit. Sindsdien is het elke keer: “Mama, zullen we weer met modder spelen in de douche?”.

Hoogtijd om een √°nder mama-only momentje te verzinnen dus ūüėČ Maar deze scrub is zeker een Go!

Post Author: Lori

2 reacties op “Hoog tijd voor een verplicht mama-only momentje in de badkamer!*

  Priscilla Rolvers

  (30 september, 2017 - 3:34 PM)

  Wat een leuk stuk weer Lori! Samen aanmodderen is wel weer leuk, maar niet het alleen verwen moment voor mamma. Daar moeten we het maar eens over hebben!
  xx

   Lori

   (4 oktober, 2017 - 9:20 PM)

   haha ja echt h√®… tijd voor een ECHT mama’s only moment ūüėÄ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.