leukste DIY artikelen

Spam je leukste DIY artikelen (linkparty)

Welkom bij het leukste feestje aan het eind van de maand! Heb jij nog wat gedaan met je lief voor Valentijnsdag? Voor mij hoeft het niet groot. Een kattebelletje of persoonlijke knutsel vind ik veel leuker. Deze linkparty gaat dan ook over toffe Do It Yourself’s. Voeg jouw leukste DIY artikelen toe aan de collage hieronder. Have fun!

Mijn favorieten van de vorige linkparty

Voordat we starten wil ik graag eerst mijn favoriete artikelen met je delen uit de vorige linkparty “Jouw januari”.

1. Kinderkletspraat rubrieken vreet ik op. Ook de dochter van Anita had een superslimme uitspraak. Want dames hebben gewoon véél schoenen nodig 😉 (Anitasdagboek.blogspot.nl)

2. Afvalvrije scholen? Ik zeg duidelijk ja! Laten we samen steeds bewuster worden en zeker onze kinderen het goede voorbeeld geven. (lotuswritings.nl)

3. De bucketlist van onze papablogger in de mamablog wereld. Ik geef het toe, ik was gewoon poepie nieuwsgierig naar wat hij al heeft gedaan en nog wilt doen. (tipsvoorpapas.nl)

Nieuwe linkparty: de leukste DIY artikelen!

Deze linkparty gaat dus over de leukste DIY artikelen. Do It Yourself. Heb je een artikel geschreven over hoe je moet opruimen, een leuk recept of Valentijncreatie? Leuke DIY’s om kinderen bezig te houden of een fantastische traktatie? Het mag allemaal! En het mogen ook oudere artikelen zijn. Ik zie ze met veel plezier in de feed hieronder verschijnen. Lees gauw hoe je mee doet.

Voeg nu je artikelen toe aan de linkparty

  • Voeg maximaal 3 artikelen toe. Dit mogen nieuwe én oudere artikelen zijn. Link naar de betreffende post en niet naar je homepage.
  • Bekijk één of meer van de andere artikelen en plaats een leuke reactie. Want dat zou jij toch ook leuk vinden?
  • Als je artikelen toevoegt aan de linkparty, is het extra fijn als je de linkparty deelt op minimaal één van je social media kanalen. Zo breng jij direct je volgers op de hoogte en zorgen we samen voor een extra groot bereik.

Hoe werkt de linkparty?

Een linkparty is een stijlvolle manier met plaatjes (thumbnails) om je blogartikelen onder de aandacht te brengen. Lees de andere artikelen, laat je inspireren en ontdek leuke, nieuwe blogs! Het is zo gemakkelijk:

  1. Klik op de blauwe knop “add your link”.
  2. Vul de url van je artikel in.
  3. Geef een titel op. Deze is zichtbaar in de linkparty.
  4. Vul je emailadres in.
  5. Kies een afbeelding. Dit is je thumbnail.
  6. Klik “done!”
  7. En bekijk alle andere artikelen die je aanspreken.

Supersimpel. Nu kan iedereen op het plaatje klikken om naar het artikel op jouw blog te gaan. En dan nu: klikken op die blauwe knop! 🙂


Kun je net als ik geen genoeg krijgen van deze leuke linkparties? Elke laatste zaterdag van de maand komt er een nieuwe linkparty online op Mama’s Jungle met een uniek thema. Zie ik je de volgende keer weer?

Post Author: Lori

4 reacties op “Spam je leukste DIY artikelen (linkparty)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.