Kapsels dun haar

Aan mijn moeders kant zit het, dat deukje in die genen; steil, vlassig, piekig en dun haar. En blijkbaar is het dominant, want onze uk lijkt het ook te hebben. Hopelijk trekt het nog bij, want het alternatief was een volle bos krullen geweest (beetje jammer). Ach, het wordt gecompenseerd door een goed stel hersens, zullen we maar zeggen.

Anyways, ik zit altijd te dubben wat te doen met mijn haar. Die hele knutsels en dingen op Pinterest zijn helaas niet voor mij weggelegd. Ik heb wel eens wat geprobeerd hoor. Het leverde mij en mijn spiegelbeeld een hoop lachrimpels en lachtranen-met-tuiten op. Tja, een flinke dosis zelfspot is ook weer zo’n compensatiemechanisme laat ik maar zeggen.

3 kapsels dun haar

Hierbij de successen in mijn haar. Welke kapsels dun haar? Sinds kort kan ik een visgraatvlecht, invlecht en de donutknot werkt ook altijd perfect 🙂kapsels dun haar

>>DZP; doel 27: Verzin 3 kapsels bij jezelf “succes met dun, steil & weinig haar <<

 

 

Post Author: Lori

4 reacties op “Kapsels dun haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.