jarig

Hieperdepieeep ik ben jarig! En wie jarig is.. trakteert! (linkparty + winacties)

Haai lieve allemaal. Vandaag ben ik jarig, 29 jaartjes jong. Mijn laatste jaar als twintiger is aangebroken! Raar hoor. Ik voel me soms nog hartstikke 18. Maar soms voel ik me ook 50, na zo’n nacht. Je weet wel. Iets met baby’s, snotneuzen en borstvoeding! Maar ik ben dus jaaaarig. Ik ben gek op feestjes!

Feestjuh!

Van het weekend vier ik mijn verjaardag lekker groot, als vanouds. Alle vrienden met en zonder kinderen komen langs voor een bbq in de tuin. Kinderen lekker spelen en wij lekker genieten. Hopelijk is het mooi weer. Mijn lieve ouders nemen daarna onze kids mee, zodat wij echt een feestje kunnen bouwen! Zonder half oor beneden aan de trap. Ik zal alleen 1 of 2 keer moeten kolven. Maar soit.

Lekkere & gezonde feest recepten

Deze baktips kreeg ik van lieve medebloggers voor mijn neus geschoven. Jummmm…

Als ik tijd heb ga ik nog een leuk, gezond baksel maken. Bijvoorbeeld iets van deze 5 gezonde baksels! Of deze Griekse yoghurt cake of appel-havermout taart. Of een blauwe bessen cake, bananenbrood of wortelcake… lastig!!!

Enneehh.. en het is deze cheese cake geworden 🙂

jarig

Pixabay hoor 😉

WINACTIES: Wie jarig is trakteert

Voor mijn verjaardag heb ik kikke winacties voor jullie in petto! Houd ons goed in de gaten en like alvast Mama’s Jungle op Facebook.

Win bijvoorbeeld: een mooi mama sieraad van een lokale ondernemer, een ambachtelijke scrubzeep, een toffe tweedelige wasbare luier, entree tickets voor de sauna en een babyfoon met camera!

jarig

LINKPARTY: Help! Tips voor een geweldige verjaardag gevraagd

Ook hoop ik op wat leuke ideeën van jullie. Heb jij nog leuke tips, thema’s, voorbeelden of manieren om een toffe verjaardag te vieren? Gewoon, of juist met een duurzaam of milieuvriendelijk randje? Deel je blogpost hieronder in de linkparty en get inspired..

Linkparty onderwerp: “Feestjes vieren”

Zo voeg je jouw artikelen toe

  1. Klik op de blauwe knop “add your link”.
  2. Vul de url van je artikel in.
  3. Geef een titel op. Deze is zichtbaar in de linkparty.
  4. Vul je emailadres in.
  5. Kies een afbeelding. Dit is je thumbnail.
  6. Klik “done!”
  7. En bekijk alle andere artikelen die je aanspreken.

Supersimpel. En dan nu: klikken op die blauwe knop! 🙂


Iedereen een fijne dag !

Post Author: Lori

7 reacties op “Hieperdepieeep ik ben jarig! En wie jarig is.. trakteert! (linkparty + winacties)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.