babytandenborstel

Een babytandenborstel: Hoe 2 euro je leven verbetert (tandenpoetsstrijd)

Tandenpoetsstrijd met een eigenwijze dreumes. Niet herkenbaar? Thank the lord on your bare knies en tegen de rest zeg ik: “Lees maar even verder”. Want deze babytandenborstel redde mijn leven, haha.

Lees ook: “Het badritueel met een peuter en newborn in je eentje”

Tandenpoetsstrijd en een babytandenborstel

Ik – de mama – ben verantwoordelijk voor het gebitje-in-de-maak van mijn dochter. Diep van binnen weet ik dat ik hierna nog één kans krijg, maar ik doe het het liefst in één keer goed. Ik bedoel, helloooww tandartstrauma. Ze zal de eerste niet zijn.

vingertandenborstelEen simpel rubbertje. Mama’s Goud (net bevallen van een praaaachtig mooi meisje!!) attendeerde mij er al enige tijd geleden op, maar zo eigenwijs als ik ben (zo moeder, zo dochter) had ik er nog niks mee gedaan. Tot voor kort. Ik was het zo zat dat het tandenpoetsen niet lukte – zoals ík dat wil. En voor het geld hoefde ik het niet te laten. Twee lieflijk, ronde eurootjes bij de Prenatal. Een vingertandenborstel. Vreemd woord, vreemd uiterlijk en vreemd om te doen maar desalniettemin fan-fucking-tastisch.

Baby tandenborstel gekocht!

Dus ja, lukt het niet, doe niet zo eigenwijs als ik, maar kar even naar de Prenatal voor de vingertandenborstel. En nee, ik heb geen aandelen bij de Prenatal. Oke, aandelen voor twee euro dan. Sssssttt…

Post Author: Lori

3 reacties op “Een babytandenborstel: Hoe 2 euro je leven verbetert (tandenpoetsstrijd)

  Nicole

  (20 september, 2014 - 7:48 AM)

  Haha ik heb hem ook.. erg handig inderdaad!
  …Nicole schreef als laatst…Het mooie eiland TexelMy Profile

  Jessica

  (18 september, 2014 - 9:05 AM)

  Slim! Ik kende het niet en ik vind het ook maar drama. Ze laat een tandenborstel in haar mond wel toe maar het lukt me niet om echt goed te poetsen. Ik ren naar de Prenatal, tanks!!!
  …Jessica schreef als laatst…Liegen mag!My Profile

  Arcadia

  (18 september, 2014 - 8:21 AM)

  Goeie tip! Alleen voor ons te laat. Tandenpoetsen is met periodes een drama en begint nu beter te worden. Als we dit zouden gebruiken, zou ze doorbijten in onze vinger en zouden we daar verwondingen van krijgen. Ze had al erg vroeg tandjes, dus dat was alleen een optie geweest als ze nog baby was.
  Voor de volgende begin ik vanaf bijna moment 1 al met tandenpoetsen, zodat hij/zij went aan iets in de mond dat schoonmaakt.
  …Arcadia schreef als laatst…Buikbaby update: tijd voor positiviteitMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.