boomknuffelaar

Het toppunt van een boomknuffelaar

Oké, die titel MOEST ik zetten van manlief. Ik vertel hem namelijk altijd mijn leuke “Nee-ik-hoef-geen-plastic-tasje” momenten aan de kassa. En hij vindt mij dan een boomknuffelaar. Hij is altijd zo complimenteus, de lieverd.

Ook leuk: “Stappenplan plastic minderen voor beginners”

Ik als boomknuffelaar & anti plastic tasjes persoon, haha

Vandaag waren we even snel de stad in gewipt om onder andere wat leuke kerstcadeautjes te scoren. Bij de Rituals was het natuurlijk superdruk, met name de rij achter mij. “Een Rituals cadeautje?” , “Ja, graag”, “Voor kerst?”, “Ja”, “Dan pakt zij het even voor je in”, “Oké”. Ik stond te wachten en een beetje te dromen, mijn pony plakte aan mijn hoofd door de regen en de ruiten waren een beetje beslage… “NEEE, ik hoef niet zo’n tasje!”. Ik zei – naja, schreeuwde – het zo op de automatische piloot toen mijn oog op het tasje viel waar ze het ingepakte cadeautje in had gedaan. Krekels kraakten en zo’n ronde bol takken woeide door de stil geslagen winkel vol mensen. O-Nooo. “Uhm… ik bedoel, hij kan wel hier in” en wees naar mijn handtas. Snel verliet ik de winkel met een rode boei……….. whaa, lol.

geen-plastic-tasjes

 

Post Author: Lori

3 reacties op “Het toppunt van een boomknuffelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.