groene of mama artikelen

Spam jouw Groene & Mama artikelen! (linkparty #5)

Het is weer tijd voor mijn maandelijkse feestje. Maar dan de leuke, want gelukkig ben ik met die borstvoeding nog niet ongesteld. Jeeuj! Maar daar gaat het eigenlijk helemaal niet over. Vandaag is het spam-zaterdag! En jij kan weer lekker spammen als het gaat om al jouw leuke groene artikelen en mama artikelen. Doe je gezellig mee?

Terugblik vorige linkparty

Was ‘t niet zo’n succes?

Mijn vorige linkparty was op de een of andere manier wat rustiger. Hadden jullie geen zin in een feestje? Of waren jullie ongesteld :p Nee, helaas. DIY past blijkbaar niet zo bij Mama’s Jungle. Anyways, is DIY wél helemaal jouw ding? Check dan de creacross van Kreanimo! Dat is in 2017 namelijk dé plek om te zijn qua knutselen. Ik ga in ieder geval weer snel terug naar mijn groene mama hoekje 😉

Mijn favorieten!

Voordat we starten wil ik graag eerst mijn favoriete artikelen met je delen uit de vorige Linkparty vol DIY ideeën.

1. Smurfensnot, dat ken ik wel! En nu ik moeder ben ga ik deze DIY zeker maken voor mijn kids. Als ze wat ouder zijn. En in de tuin ofzo. Thanks Judith & Linda.

2. Kleine kinderkarretjes pimpen. Toevallig hebben wij een heel wagenpark van die mini voertuigjes in de tuin. Allemaal tweedehands en gaar van de schroothoop geloof ik. Maar des te leuker om te pimpen zoals Mirjam deed in deze DIY.

3. Mariska laat zien hoe gemakkelijk het eigenlijk is om zelf rozenwater te maken. Van je Valentijnsbloemen bijvoorbeeld. Superleuk.

4. Als impulsief en bezig gezin verveel je je niet snel. Maar de verveelpot van Merel, bracht me wel op het idee om een leuke dingen pot te maken. Gewoon lekker verrassend. Misschien maak ik er ook wel 1 voor in de slaapkamer a la Goedele 😉

Feest nu mee met Linkparty #5 !

Spam jouw leukste groene en mama artikelen!

Geheel in mijn eigen groene hoekje, gaan we vandaag groene artikelen en mama artikelen spammen! Schrijf je over duurzame dingen, gezonde hotspots en ecologische zaken? Of wil je iets kwijt over je zwangerschap, het moederschap of leuke speelgoed? Dan is het tijd om te spammen!

Tussen zaterdag 25 maart en zaterdag 22 april 2017 kun je al je groene en mama artikelen toevoegen aan deze linkparty!

Het linkparty-reglement 😉 

  • Voeg maximaal 3 artikelen toe. Dit mogen nieuwe én oudere artikelen zijn. Link naar de betreffende post en niet naar je homepage.
  • Bekijk één of meer van de andere artikelen en plaats een leuke reactie. Want dat zou jij toch ook leuk vinden?
  • Als je artikelen toevoegt aan de linkparty, is het extra fijn als je de linkparty deelt op minimaal één van je social media kanalen. Zo breng jij direct je volgers op de hoogte en zorgen we samen voor een extra groot bereik.

Easypeasy: zo voeg je jouw artikelen toe

Een linkparty is een stijlvolle manier met plaatjes (thumbnails) om je blogartikelen onder de aandacht te brengen. Lees de andere artikelen, laat je inspireren en ontdek leuke, nieuwe blogs! Het is zo gemakkelijk:

  1. Klik op de blauwe knop “add your link”.
  2. Vul de url van je artikel in.
  3. Geef een titel op. Deze is zichtbaar in de linkparty.
  4. Vul je emailadres in.
  5. Kies een afbeelding. Dit is je thumbnail.
  6. Klik “done!”
  7. En bekijk alle andere artikelen die je aanspreken.

Supersimpel. Nu kan iedereen op het plaatje klikken om naar het artikel op jouw blog te gaan. En dan nu: klikken op die blauwe knop! 🙂


Elke laatste zaterdag van de maand komt er een nieuwe linkparty online op Mama’s Jungle met een uniek thema. Zie ik je de volgende keer weer?

Post Author: Lori

8 reacties op “Spam jouw Groene & Mama artikelen! (linkparty #5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.