groen op reis

I’m not perfect; nog genoeg duurzame doelen & groen op reis

Als ehm medium ervaren, groene moeder – laten we maar zeggen, had ik zo’n heerlijk duurzaam beeld van onze camperreis, naast onze andere verwachtingen.. Maareh, de realiteit van groen op reis is toch (nog) wat anders 😉

Groen op reis

Instagram perfect; het is niet altijd groen op reis

Wat zijn ze mooi hè, die plaatjes op Insta. Altijd happy hippies, hangende moestuinplantjes bij het camperraam, yoga bij zonsopgang.. Nou zo is het dus niet, bij ons.
Al onze reisverhalen lees je op de onze Polarsteps

Ultra dure boodschappen

Gosh, wat moet ik inkomen! Waar ik in Nederland mijn boodschappenbudgetje, bio groentepakket en kookroutine goed onder de knie heb.. kan ik hier niks vinden en niet altijd goed de ingrediënten lezen in de supermarkt. Het budget overstijg ik enorm. Mijn wish om lekker verse groente en fruit goedkoop op de markt te halen.. 1: het is niet altijd haalbaar op de fiets en daarvoor trekken we nog teveel rond. En 2: word ik toch bijna opgelicht voor 13 euro voor een tros bananen en een zakje kersen. Fuck you mister.. daar trap ik niet in. Maar erg motiverend is het niet. Een gezond maaltje koken lukt gelukkig wel.

Yoga snurkkkk

Tja yoga. Dat kan ik niet. Die paar extra minuutjes dat de kids ’s ochtends even lief spelen, benut ik liever om nog wat te soezen. Een rondje hardlopen heb ik wel al gedaan! Ware het niet, dat ik een klein katertje moest verwerken 😉 En bij dat wijntje drinken, is een klein sigaartje roken toch ook wel errug lekker. Whoops! Bad habits, ja ik heb ze ook.

Wassen en wasbare luiers

De wasbare luier. Ik heb het mezelf al op voorhand maar niet aangedaan, zo zonder wasmachine 😉 Ze zijn verkocht en ik heb een stapeltje bewaard in de opslag. De wasbare zwemluier leek me dan wel erg handig en die is ook al van pas gekomen.

Afval scheiden

Ja, daar doe ik nog steeds mijn best voor. Gelukkig zijn er vaak wel milieustations langs de weg. En zo niet, dan helaas niet.

Beetje fit

Tijdens het reizen zitten we ook veel in de camper te zitten. Maarrr, verder moeten we ook veel gewoon op de fiets doen. En wat is dat toch een klim af en toe met die bergen! Toch een beetje een fitgirl *lacht hard*.

Dus heb jij groene reistips voor me?? Kom maar door!

Nog wat meer vergroenen en duurzaam leven op reis? Ja, heel graag! Het liefst ben ik dan namelijk ook weer zo’n “perfecte” hippie.. Slechte gedachte hè, continu dat perfectionisme. Maar laat ik vooral niet de burn out fout opnieuw maken.. Je doet je best en dat is goed genoeg. Alle beetjes helpen en fuck perfectie ; -) Liefs X!

Post Author: Lori

1 reactie op “I’m not perfect; nog genoeg duurzame doelen & groen op reis

    Marguerita

    (28 januari, 2019 - 8:13 AM)

    Respect hoor Lori, ik zou het doodeng vinden zo’n mobiel huis en steeds een andere “woonomgeving” . Een ervaring om nooit te vergeten, maar er zullen idd naast je genietmomenten de nofige hobbels zijn, leuk om mee te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.