wentelteefjes recept

Gezonde(re) versie wentelteefjes recept

Vroeger maakte mijn moeder wel eens wentelteefjes. Dat is lang geleden en precies weet ik het allemaal niet meer, wel blijft er een positieve associatie bij wentelteefjes hangen, grappig is dat. Vanochtend had ik nog een restje amandelmelk, die moest op en *ping* .. Ik kreeg de kolder in mijn kop en ging aan de bak: wentelteefjes IT IS! Oja, omdat ik niet zo’n fan ben van suiker voor die kleine deed ik het zo. Mijn wentelteefjes recept!

Mijn wentelteefjes recept

Nodig

  • amandelmelk
  • 1 ei
  • kaneel (verstopt op de ingrediëntenfoto, haha)
  • kokosolie
  • kokosschaafsel

Doen

Kluts de amandelmelk, ei en kaneel. Doop het brood in het mengsel, lekker papperig. Een beetje kokosolie in de pan. Het natte brood om en om in de pan bakken. Wat kokosschaafsel er overheen strooien. En dan opeten! Jungle mini keurde het met een luide mjam-mjam-mjam goed (en mama Jungle deed hetzelfde). Een goed begin van de dag, al zeg ik het zelf.

wentelteefjes-gezonder

Maken jullie wel eens een wentelteefjes recept?

Post Author: Lori

2 reacties op “Gezonde(re) versie wentelteefjes recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.