Gewoon spontaan een leuke dag

Een dag zoals altijd, alleen waren mijn man en ik toevallig beide vrij. Ieder deed zijn ding; de kleine meid sliep, ik zat achter mijn computertje en mijn man was bij een vriend helpen klussen. Na een flink regenbuien ’s ochtends, brak plots de zon door. Ik kreeg ineens zo’n behoefte aan gewoon even iets leuks. Geïnspireerd door mijn 101-doelending, ja die komt binnenkort online, bel ik manlief op en trommel hem naar huis (ja sorry, zo ben ik dan, hihi).

Spontaan een leuke dag & wandeling

We gooiden de kinderwagen, maxi-cosi met kind, hond, de luiertas en onszelf de auto in. Die was ineens aardig vol. Reden naar een leuk bos en maakten een flinke wandeling. Onderweg terug dropten we onze stinkende sloothond thuis, die zichzelf al snel in coma snurkte. Tijd voor lekkere pannenkoeken!

What a lovely day!

opstap

*Gek bankje hè, ooit zo een gezien?

Leuke lente tip: “Gratis uitje? Zoek eens naar een koeiendans in de buurt!”

Post Author: Lori

5 reacties op “Gewoon spontaan een leuke dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.