Eco shop; bewuste, duurzame & groene producten voor kids én mama

De eco shop staat vol aanraders en favoriete producten die passen bij een groene lifestyle. Voor jou als bewuste mama én voor een gezonde opvoeding van je kindje(s). Daarnaast staan hier de beste producten uit de geschreven artikelen of reviews op Mama’s Jungle. Je vind hier ook de producten die ik zelf graag gebruik als “groene moeder”. En verder raad ik je als huidtherapeut graag de fijne ecologische beauty en/of natuurlijke huidproducten aan. Omdat ik tot slot dol ben op boeken, vind je ook toffe titels voor kinderboeken en boeken voor mama! Goed zorgen voor je kindje staat als moeder natuurlijk op nummer 1, i know! Maar vergeet vooral niet óók goed voor jezelf te zorgen. Een belangrijke (soms lastige) levensles voor ons moeders. Klik op het plaatje hieronder om naar de eco shop te gaan. Of scrol naar de categorieën daaronder.

Eco shop Mama's Jungle

Bekijk hier alle eco producten uit de eco shop, zoek via de categorieën in deze lijst of klik op de plaatjes onderaan.

Eco shop | kies een van de onderstaande categorieën

Eco Baby eco webshop Mama's Jungle
Eco baby | veilige producten en duurzaam speelgoed
Eco kids | Tof speelgoed en bewuste producten
Mama en Zwanger eco producten webshop Mama's Jungle
Mama & Zwangerschap | Zorgzaam voor je kindje én jezelf
Bio En Gezond Eten eco webshop Mama's Jungle
Bio en Gezond Eten | Voeding voor lichaam en geest
Beauty en huid producten eco shop Mama's Jungle
Bewuste Beauty- en Huidproducten | Liefkoos jezelf als geheel
Duurzaam Huis en Tuin eco webshop Mama's Jungle
Duurzaam Huis & Tuin | Voor een fijne omgeving
kraamcadeaus en eco gifts eco shop Mama's Jungle
Kraamcadeaus & Eco Gifts | Met aandacht, iets moois voor een ander
leestips & boeken voor mama | eco webshop Mama's Jungle
Boeken voor mama | Relax: Me-time in je eigen belevingswereld
Kinderboeken eco webshop Mama's Jungle
Kinderboeken | Liefdevol (voor)lezen uit leuke boekjes

De eco shop als verzamelpunt om de wereld een stukje groener te maken

Let op: de eco shop is bedoeld als verzamelpunt en inspiratie voor duurzame artikelen en producten waar je happy van wordt. Bestellingen en aankopen gaan via de partners. Dit zijn affiliate links, wat betekent dat als jij een aankoop doet, ik een klein percentage krijg, terwijl de prijs voor jou hetzelfde blijft. In het kader van duurzaamheid, kun je uiteraard proberen dingen tweedehands te kopen! Maar als je iets nieuws aanschaft via deze eco shop, dan bedank ik je voor jouw bijdrage waardoor ik met Mama’s Jungle de wereld iets groener kan maken en de onderlinge momlove kan laten groeien!

Eco producten | van zwangerschap, mama en kind tot wonen, eten en beauty

Vanaf mijn zwangerschap, 7 jaar geleden, ben ik gaan zoeken naar bewuste producten, milieuvriendelijke artikelen en natuurlijke alternatieven. Een flink uitzoekklusje met vallen en opstaan, in de commerciële overload, wanneer je de zoekterm mama of baby intypt.

Ik kwam tot de conclusie less=more, maar ook ik blijf een moeder van deze tijd. Soms heb je producten gewoon nodig en soms vind je het leuk om je kindjes te verwennen met nieuw (tweedehands) speelgoed. En soms zijn dingen gewoonweg te duur. Dan helaas niet. Toch is het fijn als je weet wat de natuurvriendelijke, ecologische of biologische optie is. Of dit nu gaat om woonartikelen en versieringen, gezond eten of verzorgingsproducten voor je kind of jezelf.

Nieuw toegevoegd & aanraders