Binnenkijken: de babykamer van ons meisje van 1 jaar

De babykamer, echt zo’n persoonlijk iets. Je wilt natuurlijk het aller-allermooist voor je kleine uk. Wij vielen qua stijl voor pastelachtige meisjestinten. De meubeltjes (bedje en kast-commode) kwamen van marktplaats en hebben we wit geverfd. Op één muur hebben we fotobehang, met boerderijdieren erop. Dat leek me zo leuk; voor als ze ietsiepietsie ouder is. Dieren benoemen en aanwijzen inclusief geluiden en bewegingen. Ik zag haar in mijn hoofd al schateren van het lachen. En ik smolt alweer, terwijl dit slechts nog maar in gedachte was.

Zelf een kast knutselen

Verder heeft mijn klusman een hokjeskast geknutseld. En heb ik overal en nergens leuke mandjes en kistjes gescoord voor ín die kast. Wat een teamwork. De roze knuffel is niet alleen made-in-China maar heb ik er hoogstpersoonlijk vandaan. Ik kreeg hem tijdens een of ander spel tijdens de bruiloft in China van vrienden van ons, omdat ik zwanger was. En een zwangere op je bruiloft brengt geluk, “vruchtbaarheid”, naar het schijnt.

Ook leuk: “Mijn eco kinderkamer wishlist”

babykamer

Het strandlook laminaatje vonden wij ook echt super cool. En natuurlijk de randjes van de kamer, onder en boven netjes afgewerkt met plintjes.

Hoe ziet jullie babykamer eruit? Heb je alles nieuw of ook veel tweedehands dingetjes? En welke kleuren heb je gebruikt?

Post Author: Lori

8 reacties op “Binnenkijken: de babykamer van ons meisje van 1 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.