gekke zoektermen

Say whut?! De gekke zoektermen TAG (zo komen mensen bij Mama’s Jungle)

Als blogger kan ik op de achtergrond precies zien met welke gekke zoektermen lezers op mijn blog komen. En geloof me, mensen typen de meest aparte dingen in. Een leuke gelegenheid om de gekke zoektermen tag te ontwikkelen. Want wat wordt er dan zoal in de zoekmachines ingetypt en heeft dat wel een beetje met mijn blog te maken? ..Of helemaal niet?!

Ook leuk de lijstjes van de vorige keren: “zoekwoorden” en “zoektermen” op Mama’s Jungle

De gekke zoektermen TAG

1. Welke zoektermen staan in je top 3 alle tijden?

 • opvouwplank
 • mamasjungle
 • lunch

2. Bij welk artikel hoort jouw nummer 1 zoekterm?

Als grapje maakte ik eigenlijk een DIY voor de opvouwplank. Nooit geweten dat zo’n plank zo razend populair is. Al jaren! Ik snap het wel, het is een top alternatief voor strijken. En ik ben vast niet de enige met een ongelofelijke strijkhaat.

3. Om welke zoektermen moet je vreselijk hard lachen?

“Buurvrouw gekocht” En niet één keer, maar vaker. Hopelijk dezelfde persoon? Ik ging het even nagooglen en ja hoor.. ik sta dan helemaal on top! Met het artikel “Heb je nou een koe gekocht?! Aldus de buurvrouw.

4. Naar aanleiding van welke zoektermen heb jij wel eens een artikel aangepast/geschreven?

“Vlees koe, vlees kopen bij de boer, grasgevoerd vlees bij ah, biologisch vlees, delen koevlees.” Toevallig ben ik nu bezig om mijn oude content te actualiseren. Ik vernieuw afbeeldingen en check de leesbaarheid. Ik pas eventueel wat taal en tekst aan. En ik controleer de links en eventuele feiten. Ik heb net het artikel over supermarktvlees VS online vlees geüpgraded. Daar horen de bovenstaande zoektermen bij.

gekke zoektermen

5. Wat zijn de meest dubieuze zoektermen?

 • Mama’s tepel, dubbele tepel
 • Wasbare condooms
 • Vagina vachtje
 • Lekkerdingetje in een stringetje…

6. Welke zoekterm ben je zelf gaan Googlen om te kijken waar je dan op uit komt?

Naar lekkerdingetje in een stringetje was ik toch wel heel erg benieuwd… En ja hoor, daar staat mijn artikel op de eerste pagina! Vlak boven “bejaard koppel betrekt een lekker dingetje bij dampende sex”. Oh my..

7. Wat zou je willen vragen aan de persoon achter een bepaalde zoekterm?

“Jong gezin geen geluiden vakantie accommodatie” Ik ben toch wel erg nieuwsgierig, waarom je als jong gezin een geluidloze accommodatie zoekt, aangezien ik geen stil kind ken. En nog nieuwsgieriger, hebben jullie er één kunnen vinden?

8. Welke zoektermen omschrijven het best jouw blog?

baby 4 maanden slaapdrama, traktatie peuter, rapley in een notendop, biologische speen, menstruatie cup schoonmaken, litteken knip masseren

9. Welke bijzondere levensvragen (hele zinnen zoektermen) zijn er aan jou gesteld?

 • Hebben de mamas ervaring met huid bleken? Niet bleken, wel met medische peelings en laserbehandelingen.
 • Kan men van anti depressiva huidproblemen krijgen? Jazeker. Van sommige antidepressiva wordt je huid lichtovergevoelig. Als je dan in de zon(nebank) komt, kun je pigmentvlekken krijgen.
 • Ik weet niet wat voor kleding ik aan moet? En dat vraag je aan een geitenwollensokken type..
 • Creme voor de baby billen de grijs potje schoonmaken? Met een tissue ofzo?
 • Ik hoorde dat baby product goed voor je droge huid is is dat zo Nee, niet per se. Dat ligt aan je eigen huidtype en aan het soort baby product wat je bedoeld.

10. En welke zoektermen slaan volledig de plank mis?

“Nakomertje 38ste” Ik hoop dat daarmee de leeftijd bedoeld wordt 😉 Maar nee, ik ben zelf juist jong moeder geworden op mijn 25e en ik heb twee kindjes met drie jaar leeftijdsverschil.

Waar vind je die zoektermen?

Ik heb de Jetpack plugin en bij mij staan ze op het “dashboard”. Of je gaat via Jetpack naar “Site stats” en dan “search terms”. Maar je kunt ze vast ook vinden bij je Google Analytics.

Zoektermen zijn gewoon té grappig! Ik tag Linda (MamaLiefde), Niels (TipsvoorPapas), Lisette (LisetteSchrijft), Miriam (Meervanmir.eu), Fleur (MamasLiefste) en Tessa (IndeKinderschoenen) omdat ik gewoon bloednieuwsgierig ben naar jullie rare en gekke zoektermen behind the scenes. Wil jij de tag ook overnemen? Superleuk! Wel graag een verwijzing 🙂

Post Author: Lori

11 reacties op “Say whut?! De gekke zoektermen TAG (zo komen mensen bij Mama’s Jungle)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.