Naar Costa Rica, op huwelijksreis

Ken je dat diepe gevoel van heimwee? Zo van: “Toen was alles goed..” Dat heb ik met Costa Rica. De mijlpaal van mijn eerste verre reis. Maar nog Zo Veel Meer. De vibe en jungle raakten me. Deeply..

Een huwelijksreis in de jungle van Costa Rica

Na onze verrassingsbruiloft en een stukje sparen, is het zo ver! Op naar Costa Rica. Een groepsrondreis door de jungle. Van kleine vissersdorpjes naar de ruwe jungle. Fantastisch! Ik droom er nog vaak naar terug. Hier is de plek, waar mijn liefde voor groen en puur is ontstaan. Kijk mee door mijn ogen. En voel de vibe. Love our Canon!

Met een klein bootje varen we door de mangrove. De natuur is stil als in rustig. Maar je hoort van alles. We speuren in de hoogste boomtoppen en tussen de takken aan de oever. En met flinke voldoening. Rondslingerende aapjes, kwetterende vogels in alle kleuren en fantastische kroko’s.

De natuur rondom de jungledieren, is adembenemend. Je voelt je klein, maar gerustgesteld. Een eenheid, verbinding. Bruisende watervallen, stofwolken om wilde paarden. Hoogtes en dieptes. Warme zomerse zonnestralen met afwisselende klamme regenbuien. Je volgt geen klok of tijd. Maar de natuur en je gevoel.

Chillen en relaxen. Toch zeker niet zomaar een vakantie. Het is de sfeer, de lifestyle.

Vogels hadden eerder nooit m’n interesse. Tot ik de kleurenpracht en enorme diversiteit zag. Just open your eyes..

Zo lief. Die wil je toch knuffelen. Dat hangt dan zo. Terwijl je van je huisje naar het nationale park wandelt.. 

De 2 liefdesaapjes (-:

Een stukje Costa Rica in eigen tuin

De good vibe is niet alleen bij mij. Hubby de klusser heeft een plan. De tuin van onze opknap bouwval wordt: a la jungle. Natuurlijk! Midden in de stad, ons eigen stukje paradijselijk groen. En geel, blauw, oranje. Pura Vida! Het pure leven. Hier zullen onze kids opgroeien, spelen en gelukkig zijn. En hopelijk met precies die goede vibe, die ik nooit zal vergeten..

tuin Costa Rica

Een speelhuisje voor de kids en een buitenbar voor de iets grotere kids.

Zin in een Costa Rica rondreis? Ik kan alleen maar zeggen: DOEN!!

Ongelooflijk maar waar. Hetzelfde jaar gaan we weer naar Verweggistan. Op naar de Chinese bruiloft van onze beste vriend. Welke verre reis heeft zich diep in jouw ziel genesteld? Share die vibe! Much love.

Post Author: Lori

6 reacties op “Naar Costa Rica, op huwelijksreis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.