Boektip “Censuur”; wat je niet mag weten over je gezondheid..

Ik doe voor mijn werk als Huidtherapeut een zeer interessante masterclass over Cosmetische Ingrediënten. Shocking wat voor een troep er wordt verkocht en wat een onzin er wordt verteld. Het zet me aan het denken over de invloed van marketing in de beauty en gezondheidszorg. Ik vind het razend interessant, die menselijke psyche, maar ook beangstigend. Dit boek gaat niet per se over de huid, maar gezondheid in het algemeen. CensuurWat u niet mag weten over uw gezondheid is van Dr. Lenkei. Pakkend titel hè?

Lees ook: “lastig, mijn beauty-grenzen combineren als moeder en als huidtherapeut”

Waar gaat Censuur over?

Het leest lekker weg, is semi-informatief en zet je vooral aan tot denken. Een greep uit de materie. Waarom dokters denken in (geneesmiddelen)symptoombestrijding en niet in het aanpakken van de oorzaak (de basis der mensheid: gezonde voeding). De verzonnen ziekte ADHD (deallekinderenzijnalledagenheeldrukziekte) en hoe de winst buitengewoon explosief groeide met het op de markt brengen van Ritalin.

Maar over planten en pesticiden, ziek zieker ziekst. En tot slot, het geheim van vitaminen en mineralen. Ik moet zeggen, mij had ‘ie wel. Alleen jammer van zijn eigen (vrij prijzige) vitaminen-mineralen-en-sporen-elementen-webshop. Daarmee zakt zijn geloofwaardig tegelijkertijd wel iets wat weg. Desondanks, zeker aan te raden! Bekijk de uitgebreide boekinformatie over Censuur.

 

Censuur - Dr. Lenkei

Post Author: Lori

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.