bellypaint

Bellypainting: supergaaf tijdens je zwangerschap! (of tijdens een babyshower)

“Heb je zondag al wat te doen? Ik heb wat leuks gewonnen voor ons en de kindjes. Ik haal je op na peutergirls slaapje. Laat je maar verrassen.” Aldus mijn beste vriendinnetje. “Als het maar geen Gooische Prijzen Show is”, dacht ik nog bij mijzelf (geen commentaar – haha). Maarrr het was de babyshower!

De vorige update gemist? “Big belly, klussen en opvoeddiscussies”

Anders had ik het nooit verwacht

Het is dat mijn collega eerder deze week vroeg of ik nog een babyshower ging organiseren. Uhm nee.. zoiets is toch meestal een surprise? Mijn gedachte ratelde door en een lampje begon te branden. Hmm.. zondag staat iets vaags op de planning. Dat moet dan wel…!

Surprise!

Vol spanning zat ik in de auto. Ik liep bij mijn schoonmoeder naar binnen en… surprise! Daar zaten mijn vriendinnen en (schoon)moeders. Wat leuk! Stelletje…………. grrrr!!! 😉 Dit keer hield ik het nog droog ook. Maar ik was stiekem wel een beetje zenuwachtig hoor.babyshower

De babyshower

Allemaal heerlijke hapjes riepen mij vanaf de tafel en de kamer was helemaal leuk blauw gedecoreerd. Ik ben verwend met allemaal leuke kleertjes, een voetbalspaarpot, houten speelgoed, knuffeltjes, laarsjes en als klap op de vuurpijl een flink bedrag als bijdrage aan het capsuleren van de placenta. Ik ben zo dankbaar!

Ook leuk: “Maak een fluffy babymobiel met naaldvilten (wolprikken) tijdens je zwangerschapsverlof”

Tingdong, belly painting

De deurbel ging en kunstenares Krista kwam binnen om een prachtige buikschildering te maken. Zoiets heb ik altijd al gewild! Wat kennen mijn vriendinnetjes me toch goed. Ik heb genoten van deze kunst en zelfs peutergirl werd beschilderd. Het resultaat is voor eeuwig vastgelegd op foto.babyshower

Deze dag om nooit te vergeten eindigde met een zelfgemaakt diner. Jammie. Ik ben zo dankbaar. What a lovely day!!!

bellypaint

TIP: op Instagram heb ik een supergaaf filmpje geplaatst, waar babyboy helemaal losgaat in mijn geverfde buik.

Hoe was jouw babyshower of heb je er ooit één georganiseerd? Waaruit bestond die dag? Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie verhalen. Praat gezellig mee in de reacties hieronder. en lees gauw verder: “ik denk stiekem bij elk steekje: “is dit het begin?!”

Post Author: Lori

8 reacties op “Bellypainting: supergaaf tijdens je zwangerschap! (of tijdens een babyshower)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.