altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis voor een pure prijs*

In een groene & gezonde lifestyle, past 100% grasgevoerd natuurvlees. Maar niet iedereen kan dat betalen. In dit artikel laat ik de superhandige en fijne mogelijkheden zien van het kopen van een grote voorraad vlees “direct van de boer” online. Ik ben zelf helemaal fan van SchotseHooglanders én hun boer en boerin, Jelwin en Ymkje. Inmiddels verkopen zij al 5 jaar vol passie hun vlees aan mensen zoals ik.

100% grasgevoerd natuurvlees is béter dan biologisch. “We willen geen uithangbord zijn van de biologische sector die lang zo ver niet gaat”, aldus Schotse Hooglanders. Bij biologisch hoeft weidegang niet bij mannelijke dieren, wordt afgemest op stal met krachtvoer, soja en maïs en worden meestal E nummers aan het vlees toegevoegd.

Altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Sinds ik een grote voorraad vlees per keer bestel op SchotseHooglanders.nl, heb ik altijd natuurvlees in huis. Vlees van dieren die heerlijk buiten lopen, dieren die zelf ook kwalitatief voedsel krijgen en liefdevol verzorgd worden. Het enige dat ik doe, is om de paar maanden een bestelling plaatsen.

altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Zo is natuurvlees wél betaalbaar

Op SchotseHooglanders.nl koop ik elke 4 maanden voor ongeveer 200 euro een grote voorraad kip, rund en varkensvlees in. Het is natuurvlees van gehakt tot aan biefstuk. Dit vries ik in. Gemiddeld eten wij hierdoor 3 á 4 keer per week natuurvlees.

Budgetteer 50 euro per maand en eet ongeveer 3 á 4 keer per week 100% grasgevoerd natuurvlees.

Hoe gaat dat dan precies met koken enzo?

Tip 1. kleine porties vlees

In een pasta is 250 gram gehakt met lekker veel groenten echt wel voldoende voor een gezin. En van de twee biefstukjes, kun je prima allebei wat kleine stukjes afsnijden voor een peutertje dat nog maar weinig eet. Kippensoep is ook smaakvol met één geplukt kipfiletje erin. Kortom, door het gebruik van kleine porties vlees, maak je het eten van high quality vlees betaalbaar.

Tip 2. niet elke dag vlees

Eet één of twee dagen per week vegetarisch. Je maaltijden zijn dan ineens een stuk goedkoper en dit compenseert het wat duurdere, kwalitatieve vlees.

altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Jelwin en Ymkje hebben zo veel liefde en respect voor hun dieren, dat spat gewoon uit de mooie plaatjes en hun nieuwsbrieven. Met die gedachte eet je toch veel liever je vlees?

Het gemak van een voorraad natuurvlees in de vriezer

In deze drukke maatschappij kost gezond en biologisch koken vaak (te) veel tijd. Je moet het jezelf dus zo makkelijk mogelijk maken. Met altijd een voorraad varkensvlees, kip en koe in huis, kun je alle kanten op! Verzin een weekmenu en haal de avond van te voren of ’s ochtends het vlees uit je vriezer.

Simpel ontdooien: zet je bevroren vlees een paar uur in een pan met koud water die je in de gootsteen zet.

Heb je een (te) kleine vriezer? Dan kun je ook gewoon per maand een pakket van 45 euro bestellen, of natuurlijk samen met iemand anders een grote bestelling doen.

Ben jij al bekend met het heerlijke vlees van deze Schotse Hooglanders?


Winactie = gesloten!

Wat moet je doen om het vleespakket t.w.v. 65 euro te winnen? Simpel! Vertel ons in een berichtje onder dit artikel, welk product uit de webshop van SchotseHooglanders jij graag een keertje wilt proberen. De leukste reactie wint de prijs.

Wat mag je doen? Vind jij het ook belangrijk dat natuurvlees wat meer onder de aandacht komt? Je kunt van 9 maart t/m 23 maart 2017 reageren. Daarna maak ik de winnaar bekend, dus vul je e-mailadres goed in.

Geef de Facebook pagina van SchotseHooglanders een terechte like. Gun je mij een wat groter bereik op Facebook, zodat ik vaker dit soort winacties kan organiseren? Like dan mijn eigen Facebook pagina Mama’s Jungle.

En de winnaar van het overheerlijke Schotse Hooglanders vleespakket t.w.v. 65 euro is……………. Nathalie!!!

Post Author: Lori

68 reacties op “Altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis voor een pure prijs*

    […] 3. Aardappels of stamppot. Kook je aardappels (samen met bijv. worteltjes) een minuut of 10 in de pan. Zet vervolgens een uurtje in de hooimadam. Stamp de stamppot en maak af met gebakken spekjes of een rookworst van Schotse Hooglanders. […]

    Ymkje

    (23 maart, 2017 - 2:07 PM)

    Wat veel reacties, heel leuk om te lezen. Nathalie gefeliciteerd, we zien je gegevens per mail tegemoet op info@schotsehooglanders.nl.

    De mensen die niet hebben gewonnen kunnen we toch blij maken met een runderrookworst als kadootje bij je bestelling. Als je ‘rookworst’ bij de opmerkingen invult krijg je deze er gratis bij. Bestellen kan hier: schotsehooglanders.nl/bestellen.

    Marian B

    (22 maart, 2017 - 10:39 PM)

    Echt goed vlees! Lijkt me heerlijk, ik zou gaan voor het Gemengd pakket grasgevoerd natuurvlees. Meerdere lekkere dingen 😉

    Gerdi

    (21 maart, 2017 - 2:12 PM)

    Runderdrogeworst!! Vroeger slachte mijn opa altijd koeien en mochten wij helpen.. Vooral de droge worst vonden we geweldig om te maken.. lekker kliederen met het vlees. Dit zou ik zo graag nog eens met mijn kids willen doen, meekijken bij een slager.
    …Gerdi schreef als laatst…Rubriek | De baan van Linda Toen en NuMy Profile

    Marieke Flikweert

    (21 maart, 2017 - 8:14 AM)

    Oh, als vleesetertjes is deze winactie natuurlijk een feestje! Een dag geen vlees gegeten is een dag niet geleefd 😉 Een paar keer per week vegetarisch eten? Ik peins er niet eens over.
    Ik kies voor Gemengd pakket grasgevoerd natuurvlees, dan heb je lekker van alles wat en kun je heerlijk gevarieerd eten.
    …Marieke Flikweert schreef als laatst…Recensie: Mijn papa is een … van de Vier WindstrekenMy Profile

    Marian Zw

    (21 maart, 2017 - 8:06 AM)

    O ik zoe dat ze ook schenkels met been hebben. Ik heb een 6 liter soeppan en die zie ik al heerlijk staan pruttelen voor een zelf gemaakte pan groentensoep van heerlijke bouillion

    Marguerita

    (21 maart, 2017 - 7:45 AM)

    Oh wat heerlijk, vlees van een slager heeft ook altijd echt kwaliteitsverschil met de supermarkt maar inderdaad het is zo duur. Als ik win, kies ik in ieder geval voor entrecotes. Zo lekker, maar te prijzig om regelmatig te kopen. Hier langs de ringweg is ook een kleine wei met een paar Schotse Hooglanders, altijd zo mooi om naar te kijken als je er langs komt. Leuke actie dit!
    …Marguerita schreef als laatst…Toen brak mijn water… *bevallingsverhaal*My Profile

    chen

    (20 maart, 2017 - 9:46 PM)

    stoofvlees voor een heerlijke stoofpot

    elisabeth maria martina

    (20 maart, 2017 - 9:11 PM)

    dat word vast dikke pret met zo’n heerlijk pretpakket

    Rianne weerd

    (20 maart, 2017 - 8:52 PM)

    Wat een leuk blog heb je, en wat een toffe actie. Ik had nog nooit van ze gehoord. En ik heb de site net bekeken, ik zie heel veel producten die ik wel eens zou willen uitproberen. Het snel klaar pakket spreekt mij erg aan, lijkt mij heerlijk om deze eens te proeven. En als het dan ook nog eens snel klaar is….dat is aan mij wel besteedt! Maar ik ben ook wel benieuwd naar de runderrookworst. Een runderrookworst zonder suiker/enummers en andere schadelijke toevoegingen, wij hebben deze nog steeds niet gevonden. En bij een lekkere Hollandse stamppot hoort ook een rookworst. Sinds wij beter letten op wat er in ons eten zit, eten wij eigenlijk geen vleeswaren meer op brood. Ik zie dat ze dit ook verkopen….en die spekblokjes….en die….teveel om op te noemen! Als ik dit lees dan denk ik, ik bestel zelf wel. Maar toch houdt het mij tegen, omdat ik het niet helemaal aandurf. Zou het goed gaan, vlees online bestellen, ik durf dat niet goed. Dus daarom een poging om met deze actie mee te doen. Zou een leuke manier zijn van kennismaken

    Charlotte

    (19 maart, 2017 - 8:07 PM)

    Snel klaar pakket, ja dat lokt me wel!! Er woont hier bij mij thuis namelijk een hongerig stel. Hier is dinnertime spitsuur telkens weer. Dan goochel ik met twee kinderen en een meneer. Ook met een stel potten en pannen. Terwijl de kids een meltdown hebben en aan mijn benen hangen. Probeer ik de Hollandse pot met stukje vlees erbij. Snel klaar en eetbaar te krijgen, best lastig voor mij. Het Schotse vlees klinkt dan ook heel erg fijn. Meteen ook bewust met je voedsel bezig zijn. En keukentje chaos ter orde roepen. Door allemaal lekker van ons stukje vlees te zitten snoepen 🙂 !

    Maaike

    (15 maart, 2017 - 7:01 PM)

    Ik zou het liefst de kogelbiefstukken willen proberen.. Ik vind het heel belangrijk dat er geen rotzooi in ons vlees zit, en ik durf bijna geen vlees meer te kopen uit de gewone supermarkten omdat ik dat niet vertrouw. Dit lijkt me heel betrouwbaar!

    Iris

    (14 maart, 2017 - 2:25 PM)

    Ik vind koken echt een crime, ik heb er gewoon geen lol in. Maar met het Snel klaar pakket grasgevoerd natuurvlees moet het toch helemaal goed komen!

    Viv

    (14 maart, 2017 - 11:35 AM)

    Entrecote lijkt me echt smullen maar het stoofvlees trekt me ook heel erg aan. Ik heb sindskort een slowcooker en de smaken komen dan veel meer tot z’n recht. Wat een geweldige website en wat een ruime keuze. Ik heb zoveel lekkers gezien (water liep me bijna uit de mond 😉 ) dat het nog moeilijk kiezen was ook. Het liefst probeer je zoveel mogelijk haha. Genieten met een hoofdletter G, ik waag heel graag een kansje!

    Renske

    (13 maart, 2017 - 9:41 PM)

    Ik zou erg graag de kogelbiefstuk proberen!

    Nathalie

    (13 maart, 2017 - 8:39 PM)

    Hoi hoi! Wat een leuke actie!

    Nu ik net van België naar Nederland verhuist ben en er in mijn nagelnieuwe huisje een mooie open keuken met 6 pits gasfornuis en oven staat, ben ik helemaal klaar om mezelf volop in de keuken te smijten en er lustig op los te koken, te bakken en te braden! 😉 Ik kende Schotsehooglanders.nl helemaal nog niet, maar na net even een kijkje genomen te hebben op de website, kan ik me wel vinden in hun filosofieën (varkens die in de modder rollen, heerlijk! 😉) en liep het water me alvast in de mond.

    Persoonlijk zou ik graag het stoofvlees eens proberen, niet om echt stoofvlees te maken, maar om het recept voor Jerky, dat eveneens terug te vinden is op de website van Schotsehooglanders, eens uit te testen. Lijkt me heerlijk om voor de televisie s’avonds op te knabbelen! 😉

    Heel erg bedankt voor deze smakelijke winactie en fingers crossed! ☺

    Liefs,
    Nathalie

    Iris

    (13 maart, 2017 - 8:05 PM)

    Het aller aller lekkerste vinden ik een mijn drie dochters gebakken lever!!! Helaas hebben zij het maar een keer gegeten omdat de lever een orgaan is waar bij gangbaar vlees veel afvalstoffen in achter blijft. Dat komt er bij ons dus niet in…. het vlees van Schotse hooglanders zou een uitkomst zijn!

    Esther

    (13 maart, 2017 - 4:27 PM)

    Me weer eens culinair helemaal uitleven met dit (h)eerlijke stukje vlees. Van Boeuf Bourguinon tot stoofschotels met donker bier of volle rode wijn! Ik verheug me er al op!

    Paula

    (12 maart, 2017 - 8:29 PM)

    Pretpakket grasgevoerd natuurvlees! Dat lijkt me heerlijk

    Trezie Meuwissen

    (12 maart, 2017 - 8:19 PM)

    Jeetje, ik dacht eerst, wat lastig kiezen! Maar toen bleek de keuze eigenlijk heel makkelijk… mocht ik winnen, dan ga ik gewoon voor een gemengd pakket. Gewoon, omdat ik graag verschillende stukken vlees zou willen uitproberen. Hmmmm!

    jopie peters

    (12 maart, 2017 - 4:58 PM)

    Doe mij maar zo’n lekkere runderrookworst voor de laatste winterse stamppot van het jaar! Hopelijk genieten de schootse hooglanders ook van het beginnende voorjaar.
    (

    Patricia

    (12 maart, 2017 - 12:20 PM)

    Wij bestellen al een tijdje vlees bij Jelwin en Ymke en weten dus hoe lekker alles is! Als wij het pakket winnen dan breng ik t naar de voedselbank bij ons in de stad zodat het uitgedeeld kan worden aan mensen die best eens verwend mogen worden met een absoluut prachtig stukje vlees :-)!

    maria van den Broek

    (12 maart, 2017 - 8:32 AM)

    Graag doe ik mee met deze leuke actie! Mijn man zou ik heel blij maken met een heerlijke rib-eye. Hij is nogal een groter vleeseten en ik zou hem graag eens verrassen met de smaak van grasgevoerd natuurvlees!

    Jans

    (11 maart, 2017 - 11:56 PM)

    Aiai.. zoveel mooie stukken! De longhaas zou ik graag eens proberen, die heb ik nog nooit gehad en ik heb er goede berichten over gehoord! Ben benieuwd!

    Vicky

    (11 maart, 2017 - 10:09 PM)

    Hele kip! Zodat ik een kippetje lekker op een blikje (bio) beer kan zetten in de oven: dronken kip! Ik twijfel al heel lang om bij hen te bestellen, dit gaat er vast en zeker voor zorgen dat ik vaste klant word! Fingers crossed!

    Sandra

    (11 maart, 2017 - 8:46 PM)

    Wat een prachtige producten, ik ga voor de kogelbiefstuk en de droge worst mmmmmm, het water loopt mij al in de mond als ik het op de site zie….

    Evelien

    (11 maart, 2017 - 8:29 PM)

    Ik zou graag het ossenwit willen proberen om zo in gezonde vetten te bakken. Buiten al het andere lekkers maakt vooral de rookworst me nieuwsgierig, zonder E-nummers & grasgevoerd!! DIKKE lekkere vette LIKE! 🙂

    Elice Kars

    (11 maart, 2017 - 5:52 PM)

    De Beefburgers wil ik wel uitproberen en de rauwmelkse kaas ook en ik heb nog wel meer lekkere dingen gezien…..

    Thea Duijnhoven

    (11 maart, 2017 - 4:54 PM)

    heerlijk om uit te probere

    bavette hooijer

    (11 maart, 2017 - 4:17 PM)

    Net voor de 2e x een groot pakker besteld De absolute topper? De bavette heerlijk!! Mals, groffe structuur echt heerlijk vlees! De mannen in huis willen weleens de biefstuk proberen. Maak ik er een lekkere wijnsaus bij met grotchampignons en dikke frieten!

    Angela

    (11 maart, 2017 - 4:09 PM)

    Heerlijk! Grasgevoerd vlees, zou graag een pakket winnen voor mijn lieve tante zou ze erg fijn vinden.
    Zo groen mogelijk opvoeden I Love It too!!
    Mooie blog heb het gedeeld 😊

    Trappeniers Cedric

    (11 maart, 2017 - 3:31 PM)

    Voor een pretpakket teken ik direct 🙂

    Baudina

    (11 maart, 2017 - 3:13 PM)

    Ik zou heel graag de biefstuk willen proberen. Zou het stiekem mijn man en 2 zonen voor zetten. Zij zijn echte vleeseters!! En vinden een maaltijd zonder vlees niet compleet. Ik ben er van overtuigd dat dit vlees zo veel beter smaakt dat ook zij het niet erg vinden om vaker vegetarisch te eten ik ruil voor goed en lekker vlees.

    Oebele Annema

    (11 maart, 2017 - 3:02 PM)

    Samen met mijn oude heer Schotse hooglanders fotograferen, en dan genieten van de droge worst van de hooglanders.
    TOP

    Branca smit

    (11 maart, 2017 - 2:50 PM)

    Als ik met mijn dochter in de winkel loop vraagt zij aan mij of er “troep” in de producten zit.
    Met jullie biologisch gehakt en rundvlees kan ik met een gerust hart troeploos eten voorschotelen en eten we eerlijk en bewust.
    Ik ben heel benieuwd naar de smaak van jullie rundvlees en kip.
    Groetjes branca

    Waynestock

    (11 maart, 2017 - 12:11 AM)

    Bij ons is woensdag nog steeds gehaktdag, maar een goeie biologische biefstuk smaakt me ook heerlijk.

    Tamara TS

    (10 maart, 2017 - 6:11 PM)

    Als slagersdochter ben ik opgegroeid tussen het vlees en daarom ben ik me erg bewust van het belang van “groen”vlees en probeer ik in ons huishouden bewust vlees in te kopen. Ik ben vooral tegen de overproductie, waarbij supermarkten bakken vol vlees moeten wegggooien.
    Ik doe heel graag mee, omdat ik nog nooit een biefstukje van een Schotse hooglander heb geproefd en erg benieuwd ben.

    pien

    (10 maart, 2017 - 2:10 PM)

    Heerlijk, wij houden van eerlijk eten

    Anita van der Tuuk

    (10 maart, 2017 - 11:55 AM)

    Ik geniet als er een heerlijk geurende pan met stoofvlees staat te pruttelen Daar zijn wij echt gek op en je kan er eindeloos mee varieren Daarom zou ik heel graag eens aan de slag gaan met het Stoofvlees pakket grasgevoerd Ik zet mijn braadpan er graag voor klaar!

    jacqueline

    (10 maart, 2017 - 9:09 AM)

    Ik ben hier heel erg benieuwd naar want als wij op vakantie zijn zowel in Frankrijk of Duitsland dan heb ik altijd het idee dat daar het vlees en groente beter zijn dan hier in Nederland.

    ilsiee prins

    (10 maart, 2017 - 7:22 AM)

    Hmmmmm jammmie zeg… Dat ziet er allemaal goed uit daar… Wij zijn reuze benieuwd, zitten momenteel al 4 weken zonder keuken, nog 2 te gaan hoop ik…. Druk aan het verbouwen, en straks een duurzame nieuwe keuken… Zal fantastisch zijn om dan weer eens lekker te gaan koken, we eten nu iedere dag bij mn schoonouders hahaha… Wij zijn dol op lekker eten, en als eerste gerrecht uit de nieuwee keuken staat dan ook de rib-eye! Zal helemaal super zijn als dat dan een lekker stukje vlees van de website mag zijn… Echt een leuk en bijzonder concept…, erg benieuwd of het ook zo lekker is als het er uit ziet…. Met vrienden kopen we wel eens samen een koe van een boer uit de buurt… Rij er iedere dag langs dus weet dat hij een goed leven heeft gehad… toch iets smakelijker eten dan.. Nou,, Wij doen mee…
    Groetje ilsiee

    Laura

    (10 maart, 2017 - 6:39 AM)

    Ik ben al een tijdje wat meer bezig met voeding hier in huis. Waar kunnen we het vandaan halen en hoe zorg je ervoor dat het ook financieel past? Ik ben ook al eens op de site van Schotse hooglanders terecht gekomen maar om de een of andere reden heb ik er niet durven bestellen. Dit is dus een perfecte manier om het uit te proberen.

    Ik zou graag het gehakt willen proberen, dit gebruik ik maandelijks toch het meeste. Ook wil ik graag de biefstuk uitproberen. En nu duimen maar. 🙂

    Jan

    (10 maart, 2017 - 12:46 AM)

    Een heerlijke kogelbiefstuk zou ik voor gaan.

    Anita te Gussinklo

    (9 maart, 2017 - 10:14 PM)

    Bief, stoof, gehakt, burgers, saucijs en tartaar.
    Ik kan niet kiezen, wel ideaal dat ze van die gemengde pakketten verkopen.Maar goed ik moet kiezen en dan is denk ik de Ossenhaas het lekkerste stukje rundvlees, in porties gesneden.Mmm.

    Hennie

    (9 maart, 2017 - 9:47 PM)

    Gehakt pakket grasgevoerd natuurvlees dat lijk me heel lekker want ik ben een echte vleeseter

    Anneliese de Waal

    (9 maart, 2017 - 9:28 PM)

    Ohhh….wat ik er heerlijk uit vind zien =

    https://schotsehooglanders.nl/bestellen/rundersaucijs/

    Zou ik graag willen proeven, ben heel erg benieuwd naar de smaak van de rundersaucijs !! Groetjes van,
    Anneliese de Waal

    Michael noo

    (9 maart, 2017 - 9:28 PM)

    Ossenhaas zou hier helemaal geweldig zijn!!! We zijn niet voor zomaar een haas te vangen

    Anna

    (9 maart, 2017 - 9:25 PM)

    Ik zou graag de kogelbiefstuk willen uitproberen… die ziet er overheerlijk uit!!

    Sophie

    (9 maart, 2017 - 8:47 PM)

    Ik zou dit heel graag willen winnen! Als echte vleesliefhebber loopt het water al in de mond! Hierdoor kan ik eigenlijk nog geen keuze maken. De bavette, runderrollade, ossenhaas, jodenhaas, kogelbiefstuk, het klinkt allemaal lekker! Doordat het biologisch is, zal het heerlijk mals zijn! Niet alleen ik, maar ook mijn man en kind zullen dolgelukkig zijn wanneer ik zou winnen 🙂

    Sandra Hageman

    (9 maart, 2017 - 8:05 PM)

    Ivm gezondheid veel bewuster gaan eten en daar past dit top vlees zeker in. Zou graag willen winnen en mijn gezin willen verassen met het beste vlees wat er is.

    Els Black-Stoker

    (9 maart, 2017 - 8:01 PM)

    Ik vind het echt prachtige dieren, we wandelen er hier in het noorden vaak bij langs. Ik heb nog nooit vlees van een Schotse hooglander gehad. De tong zou ik heel graag is proberen, ben erg benieuwd

    lena

    (9 maart, 2017 - 5:36 PM)

    ik ken deze prachtige runderen enkel uit natuurgebieden maar wist niet waar dit vlees verkocht werd. Een goed iniatief minder vlees en als je vlees eet dit soort natuurvlees. Ik ben er zeker van dat mijn fascinatie om naar deze dieren te gaan kijken ook omgezet kan worden tot een prachtig gerecht en zou dit dan ook graag proberen!

    Vera Limpens

    (9 maart, 2017 - 5:30 PM)

    De ossenhaas en het gehakt. Heerlijk!

    Joke P.

    (9 maart, 2017 - 5:01 PM)

    ALLES van SchotseHooglanders lijkt mij het proberen WAARD,

    dus dit te winnen pakket is al bij voorbaat ONGEEVENAARD!

    Matanga

    (9 maart, 2017 - 5:00 PM)

    Ik zou heel graag de jodenhaas willen proberen. Ik ben gewoon gefascineerd door de oorsprong van de naam van dit stuk vlees.

    Marjanne van den Blink

    (9 maart, 2017 - 4:12 PM)

    Zou graag de gehakt willen proberen, want de gehakt uit de supermarkt is ècht niet meer te eten ….. zelfs mager rundergehakt zorgt voor een ‘vetbad’ in de koekenpan !!!

    angela

    (9 maart, 2017 - 4:04 PM)

    Wauw, mijn vriend is echt een vleeseter en dit vlees is vriendelijker opgebouwd! Zelf ben ik benieuwd naar de hachee! Jam!

    Marijke

    (9 maart, 2017 - 4:03 PM)

    De ossehaas ziet er zo superlekker uit dat ik bijna het scherm af zou likken…. Dat zou ik dus graag willen proberen!

    Dineke Wiersema

    (9 maart, 2017 - 3:49 PM)

    Dat lijkt me geweldig lekker, fijn ook dat de Hooglanders een goed leven hebben gehad!

    Anita H.

    (9 maart, 2017 - 3:31 PM)

    Vooral de ossenhaas wil ik graag proberen.

    Sandra Hutchison

    (9 maart, 2017 - 3:16 PM)

    Vooral benieuwd naar de Kogelbiefstuk, wanneer ik een biefstuk bij de supermarkt aanschaf heeft dit vaak meer weg van een schoenzool dan van een lekker stuk mals vlees.

    WNijssen

    (9 maart, 2017 - 2:55 PM)

    Ik heb alle referenties gelezen en ben overtuigd dat deze producten zeker bij ons passen! Ik zou heel graag de Ossehaas zelf willen proeven en hoop daarna zelf ook een positieve reactie zelf toe te voegen! Ik loot heel graag mee!

    Anton Hompe

    (9 maart, 2017 - 2:41 PM)

    ziet er mooi en lekker uit en ik zou het best eens willen proberen.
    Veel plezier en suc6 met je site en alle anderen win ze en eet smakelijk en voor me zelf natuurlijk ook suc6 & plezier

    El

    (9 maart, 2017 - 12:52 PM)

    Ik zou heel graag het “Snel klaar pakket grasgevoerd natuurvlees – 3 kg” willen proberen zodat we zelf kunnen ervaren of het lekkerder is. Ook van ‘Jodenhaas” had ik nog nooit gehoord.
    Ik vind dat tegenwoordig al het vlees minder mals en minder lekker is en dat biefstuk tegenwoordig alleen maar taai is en zonder smaak.
    Dus ik zou heel graag willen winnen om te proeven of er echt verschil is.

    geertruurzaam

    (9 maart, 2017 - 12:01 PM)

    Zelf vind ik veganistisch eten beter passen bij een groene & gezonde lifestyle…
    Maar als je dan tóch vlees wil eten dan liever op deze manier dan van plofkippen uit de supermarkt. Ik denk dat er zeker wel een markt is voor initiatieven zoals dit! Dus ook al ben ik tegen veel en zuivel, toch ben ik vóór natuurvlees in de hoop dat meer vleeseters hier naar overschakelen.
    …geertruurzaam schreef als laatst…Internationale Vrouwendag 2017- ambitieMy Profile

    Manon Uithoven

    (9 maart, 2017 - 11:05 AM)

    Ik zou toch een keer voor de bavette gaan. Dat zie ik vaak op masterchef maar heb dit nog nooit gegeten of gemaakt.
    Dan een goed recept zoeken en met liefde en tijd bereiden.

    Groet Manon

    elisabeth maria martina

    (9 maart, 2017 - 10:42 AM)

    mijn man gaat compleet uit zijn plaat, als mijn naam hier straks als winnaar staat

    Maaike

    (9 maart, 2017 - 7:23 AM)

    Oh dat kijk me lekker en goed!
    Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de ossenhaas omdat ik set nou eenmaal een erg lekker stuk vlees vindt, maar een gemengd pakket zou ik ook graag uitproberen. Ik ben heel erg benieuwd naar de smaak! (Website opgeslagen en geld apart zetten ook binnenkort wat te bestellen, voor het geval dat ik niet win 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.