10 food confessions

Ik was zeker niet altijd zo gezond bezig! (10 food confessions TAG)

Leuk idee! Om je opvallende, bizarre of ronduit grappige eetgewoonte-dingetjes uit de doeken te doen. Met dank aan MamaNatuurlijk en gewoon wat een studentje savonds eet. Dacht jij soms dat ik al mijn hele leven bezig was met gezond en duurzaam eten? Nope. Lees in deze 10 food confessions over hoe weinig ik soms at op een dag, over mijn eetfobieën, rare fratsen als in eten op de wc en andere crazy eating stuff.

Mijn 10 food confessions TAG

Klaar voor? Komt ‘ie. Wist je dat…

Wie heeft de koekjes opgegeten…..?!

Ik op mijn werk bekend sta om mijn glazen bakjes-tussendoortjes en gezonde lunches maar er tegelijkertijd als eerst van beschuldigd word als de koekjes op zijn?

10 food confessions

Fobie voor over-de-datum

Ik vroeger een ernstige overdatumfobie had? Hoeveel dingen ik wel niet lang vóór de uiterste houdbaarheidsdatum heb weg gepleurd. Zonde! Het was zo’n ding dat zelfs onze trouwambtenaar het benoemde in haar speech.

Bang voor de worst in het worstenbroodje

Ik ook jarenlang vervloekt ben geweest met een ernstige worstenbroodjesangst? Ooit zette ik namelijk mijn tanden in zo’n ding, brandde mijn bek, bleef tandhaken aan de worst, trok hem in een vloeiende beweging uit het broodje en zag tot mijn grootste verschrikking groen uitgeslagen pluis aan alle kanten!

Haribo snoepjes mix beter dan seks

Mijn ultieme guilty pleasure haribo snoepmix minus de dropjes is? Het staat zelfs boven hete dampende seks en duurzame sextoys. (Haha no way! Maar wel daaronder)

Zakken chips in bed & een dikke kop

Mijn man en ik vroeger elke (!) avond in bed aan het vreten waren a la chips enzo? En wij als straf op onze trouwdag op ons allerdikst waren. Plofkop trouwfoto’s.

Ruiken aan eten

Onze peuter altijd aan eten moet ruiken en dat volgens mijn man komt omdat ik dat “ook gewoon echt altijd!” doe? Ik weet van niks 😉

Een lange periode gewoon niet eten

Dat ik in mijn hbo-tijd de dag doorkwam zonder eten, op soms een enkel kaasbroodje na? Op een gemiddelde werkdag eet ik nu tot zo’n 4x iets verspreid. Dat niet eten had trouwens niks met afvallen te maken, maar met een slecht gewoontepatroon. ’s Avonds at ik wel gewoon.

Eten op de wc

Ik tijdens een gehaaste ochtend mijzelf betrapte op het eten van een cracker met kaas? Op de wc!

Biertjes tanken

Als ik er kwaadschiks achter kom dat ik te weinig heb gedronken (hoofdpijn!), ik met gemak twee glazen water achter elkaar “slacht”? Dat kan ik ook met bier 😡

Gekke dingen eten

Ik het stiekem leuk vind om mensen te shockeren door onbekende of aparte dingen te eten/drinken? Nou vindt manlief een spinazie smoothie of dadels door het eten al raar. Maar wat dacht je van eendentong of schildpad (ja inderdaad. De China reis). Lees ook: “onbekende groenten eten”.

Dit zijn de meest opvallende eetzaken bij mij. Herken jij er iets geks van of heb jij zelf echt iets raars met eten? Deel dan mijn gêne in de reacties 😉

Post Author: Lori

4 reacties op “Ik was zeker niet altijd zo gezond bezig! (10 food confessions TAG)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.