“Who The Fuck is Eco?!” goes 2015…….

“Who The Fuck is Eco?!” goes 2015…….

Ik vind het zo leuk om te schrijven over hoe ik mijn leven een wat meer eco richting geef. In 2015 ga ik weer voor de kleine stapjes. Kijk en lees je ook weer met mij mee?

Een kleine opzet voor mij en een leuke sneak preview voor jou; volgend jaar ga ik mij verdiepen in het duurzamer maken van het huis en het “gifstof” minderen van de omgeving om mij heen. Ook qua spullen ben ik benieuwd wat er duurzamer, groener en gezonder kan. Ik ga opnieuw aan het moestuinieren. Superspannend, want dat is écht (nog) niet mijn ding! Ik word één met de natuur, wil hier meer over leren zodat ik het spelenderwijs weer door kan geven aan dochterlief. Of een composthoop bouwen (mag niet ontbreken bij een moestuin, vind je?). Ik wil verder op de biologische tour qua vlees, ga op jacht naar en mij verdiepen in de “koop een koe” initiatieven. Ik wil doelbewust verspilling verminderen. Van water, geld tot voedsel. De 101-doelen zijn zeker niet foetsie, die fietsen ook in 2015 weer vrolijk tussen de regels door. Ook wil ik kijken of ik me kan inzetten voor goede doelen, en niet qua geld maar gezellig in natura. Gezondheid Gaat Fucking Verder.

Yes, baby! Enne.. ben jij ook bezig met een wat meer biologische en duurzame levensstijl? Blijf dan ook zeker voorlopig nog bij me en samen klimmen we steeds hoger en hoger! Leave comments voor vriendelijke oppeppers of een kritische kijk ergens op. Ook nuttige feedback en originele ideetjes zijn altijd welkom.

Veel liefs en een geweldig 2015, ik ben er klaar voor.