Mama

De categorie “mama” heb ik voor je gesorteerd per periode. Scrol naar beneden voor een samenvatting van meest populaire mama artikelen.

Mama, zwanger & bevalling

Mijn bevalling – geen horror verhaal, beloof ik je. Mijn moeder en ik maakten een gipsbuik en zelf knutselde ik een baby magazine van alle verhalen en feitjes rondom de zwangerschap en bevalling. Achteraf blikte ik terug: wat verwachtte ik wel en niet van de zwangerschap? Wat kun je bijvoorbeeld doen als je bent ingeknipt na de bevalling, last hebt van striae of pigmentvlekken?

Borstvoeding

Nou en of. Noem mij maar lekker van de borstvoedingsmaffia maar ik ben pro-borstvoeding (voor mijzelf dan hè – iedereen moet het zelf weten en soms kan het héél spijtig genoeg gewoon niet). Lees alles over kolventepel bijten, voeden na 1 jaar, 2 jaar en wat handigs over borstvoedingsbenodigdheden.

Baby & dreumes

Burgerlijk hè, zo’n Baby. Ik vond het grappig hoe populair het bericht was “wat ik niet handig vind aan wasbare luiers“. Wat onze baby verder deed? Niet doorslapen, dat nachtmonster. Welke baby billen crème is nou eigenlijk goed? Bijvoeden volgens de Rapley methodekorstjesstrijd en later de traktatie #fail. Hoe is de Efteling met een dreumes? En hoe verhouden zich dreumesregels tot puppyregels.

Peuter

Leestips leuke peuter boeken en 7x wat je nog meer kunt doen met klei.

Have fun! Deel ook zeker in de reacties hieronder voor welke mamablog jij schrijft, zo kunnen we onderling als moeders/lezers lekker bloghoppen naar heerlijk mamaleesvoer 🙂

Laat een reactie achter

CommentLuv badge