blog artikelen over school

Spam je blog artikelen over school (linkparty #6)

Het is weer tijd voor het Mama’s Jungle blogfeestje. En het is dubbel feest, want deze maand was ik jarig! En we feesten nog even door, want in mei wordt peutergirl 4 jaar. Ja, echt waar. Dan hebben we een basisschoolkind. En dat is meteen het thema van vandaag! Spam vandaag al je interessante blog artikelen over school & kinderen. Doe je gezellig mee?

Terugblik vorige linkparty

Mijn favorieten!

Voordat we starten wil ik graag eerst mijn favoriete artikelen met je delen uit de vorige linkparty met groene & mama artikelen.

 1. Mariska van Hoemaakjedat wist me weer iets nieuws te leren. Romainse sla en lente uitjes recyclen. Te leuk toch! Z.s.m. op instagram waarschijnlijk 😉
 2. Een andere geweldige recycle zijn deze waskrijtjes van Kreanimo. Perfect om al die kleine reststukjes een nieuw leven te geven.
 3. Weten jullie al je vakantie van dit jaar? Wij gaan roadtrippen in Denemarken. En deze gezonde snacktips voor onderweg van MetMirjam zijn daar perfect voor.

Feest nu mee met Linkparty #6 !

Spam je blog artikelen over school

Heb je wat geschreven over de wendagen van je kinderen, leuke lunchtips of iets anders met het onderwerp kinderen en school? Graaf in je archief en deel ze met ons in deze linkparty!

De open dag van het basisschooltje hier

Dan is het tijd om te spammen!

Tussen zaterdag 29 april en zaterdag 20 mei 2017 kun je al je blog artikelen over school toevoegen aan deze linkparty!

Het linkparty-reglement 😉 

 • Voeg maximaal 3 artikelen toe. Dit mogen nieuwe én oudere artikelen zijn. Link naar de betreffende post en niet naar je homepage.
 • Bekijk één of meer van de andere artikelen en plaats een leuke reactie. Want dat zou jij toch ook leuk vinden?
 • Als je artikelen toevoegt aan de linkparty, is het extra fijn als je de linkparty deelt op minimaal één van je social media kanalen. Zo breng jij direct je volgers op de hoogte en zorgen we samen voor een extra groot bereik.

Easypeasy: zo voeg je jouw artikelen toe

Een linkparty is een stijlvolle manier met plaatjes (thumbnails) om je blogartikelen onder de aandacht te brengen. Lees de andere artikelen, laat je inspireren en ontdek leuke, nieuwe blogs! Het is zo gemakkelijk:

 1. Klik op de blauwe knop “add your link”.
 2. Vul de url van je artikel in.
 3. Geef een titel op. Deze is zichtbaar in de linkparty.
 4. Vul je emailadres in.
 5. Kies een afbeelding. Dit is je thumbnail.
 6. Klik “done!”
 7. En bekijk alle andere artikelen die je aanspreken.

Supersimpel. Nu kan iedereen op het plaatje klikken om naar het artikel op jouw blog te gaan. En dan nu: klikken op die blauwe knop! 🙂


Elke laatste zaterdag van de maand komt er een nieuwe linkparty online op Mama’s Jungle met een uniek thema. Zie ik je de volgende keer weer?