altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis voor een pure prijs*

In een groene & gezonde lifestyle, past 100% grasgevoerd natuurvlees. Maar niet iedereen kan dat betalen. In dit artikel laat ik de superhandige en fijne mogelijkheden zien van het kopen van een grote voorraad vlees “direct van de boer” online. Ik ben zelf helemaal fan van SchotseHooglanders én hun boer en boerin, Jelwin en Ymkje. Inmiddels verkopen zij al 5 jaar vol passie hun vlees aan mensen zoals ik.

100% grasgevoerd natuurvlees is béter dan biologisch. “We willen geen uithangbord zijn van de biologische sector die lang zo ver niet gaat”, aldus Schotse Hooglanders. Bij biologisch hoeft weidegang niet bij mannelijke dieren, wordt afgemest op stal met krachtvoer, soja en maïs en worden meestal E nummers aan het vlees toegevoegd.

Altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Sinds ik een grote voorraad vlees per keer bestel op SchotseHooglanders.nl, heb ik altijd natuurvlees in huis. Vlees van dieren die heerlijk buiten lopen, dieren die zelf ook kwalitatief voedsel krijgen en liefdevol verzorgd worden. Het enige dat ik doe, is om de paar maanden een bestelling plaatsen.

altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Zo is natuurvlees wél betaalbaar

Op SchotseHooglanders.nl koop ik elke 4 maanden voor ongeveer 200 euro een grote voorraad kip, rund en varkensvlees in. Het is natuurvlees van gehakt tot aan biefstuk. Dit vries ik in. Gemiddeld eten wij hierdoor 3 á 4 keer per week natuurvlees.

Budgetteer 50 euro per maand en eet ongeveer 3 á 4 keer per week 100% grasgevoerd natuurvlees.

Hoe gaat dat dan precies met koken enzo?

Tip 1. kleine porties vlees

In een pasta is 250 gram gehakt met lekker veel groenten echt wel voldoende voor een gezin. En van de twee biefstukjes, kun je prima allebei wat kleine stukjes afsnijden voor een peutertje dat nog maar weinig eet. Kippensoep is ook smaakvol met één geplukt kipfiletje erin. Kortom, door het gebruik van kleine porties vlees, maak je het eten van high quality vlees betaalbaar.

Tip 2. niet elke dag vlees

Eet één of twee dagen per week vegetarisch. Je maaltijden zijn dan ineens een stuk goedkoper en dit compenseert het wat duurdere, kwalitatieve vlees.

altijd 100% grasgevoerd natuurvlees in huis

Jelwin en Ymkje hebben zo veel liefde en respect voor hun dieren, dat spat gewoon uit de mooie plaatjes en hun nieuwsbrieven. Met die gedachte eet je toch veel liever je vlees?

Het gemak van een voorraad natuurvlees in de vriezer

In deze drukke maatschappij kost gezond en biologisch koken vaak (te) veel tijd. Je moet het jezelf dus zo makkelijk mogelijk maken. Met altijd een voorraad varkensvlees, kip en koe in huis, kun je alle kanten op! Verzin een weekmenu en haal de avond van te voren of ’s ochtends het vlees uit je vriezer.

Simpel ontdooien: zet je bevroren vlees een paar uur in een pan met koud water die je in de gootsteen zet.

Heb je een (te) kleine vriezer? Dan kun je ook gewoon per maand een pakket van 45 euro bestellen, of natuurlijk samen met iemand anders een grote bestelling doen.

Ben jij al bekend met het heerlijke vlees van deze Schotse Hooglanders?


Winactie = gesloten!

Wat moet je doen om het vleespakket t.w.v. 65 euro te winnen? Simpel! Vertel ons in een berichtje onder dit artikel, welk product uit de webshop van SchotseHooglanders jij graag een keertje wilt proberen. De leukste reactie wint de prijs.

Wat mag je doen? Vind jij het ook belangrijk dat natuurvlees wat meer onder de aandacht komt? Je kunt van 9 maart t/m 23 maart 2017 reageren. Daarna maak ik de winnaar bekend, dus vul je e-mailadres goed in.

Geef de Facebook pagina van SchotseHooglanders een terechte like. Gun je mij een wat groter bereik op Facebook, zodat ik vaker dit soort winacties kan organiseren? Like dan mijn eigen Facebook pagina Mama’s Jungle.

En de winnaar van het overheerlijke Schotse Hooglanders vleespakket t.w.v. 65 euro is……………. Nathalie!!!